HKSNG Halloween Femei Fete Adult Iarnă Animal Maro Taur Pijamale Kigurumi Onesies Costume Cosplay Homewear

92.87lei

123.84lei

-25 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

începe

ro

Alt soi de costum de animal în magazinul nostru

Vaca, Panda,Tigru Galben , Tigru Alb , Roz și Albastru Unicorn , Craniu , Girafa , Albine , Hamtaro , Diansaur , Broasca ,Galben / Roșu Fox , Negru Colock , Urs ,Pikachu , Bufnita , Pisica , Maimuta , Bat , Elefant , Porc , lup ,Mike Wazowski ,Spyro ...performanță costum pentru alegerea ta.

Transport

1. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

2. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

3. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

4. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

8.Oferim Gratuit DHL/EMS/FEDEX/UPS/Linie Specială atunci când comanda de peste 99.99,sau ca un angrosist, Mai multe informații , vă Rugăm să lăsați un mesaj sau sa ne contactati prin Trademanager : cn1510741224 , paste19891213 .

9.Pentru sub $29.99 vor fi expediate prin China Post Air Mail/Standard de Transport maritim care va costa 15-90 zile în funcție de diferite țări și zone .Vă rugăm să întrebați când aveți o îndoială .

Etichete: taur mascota costum, cat kigurumi, dinozaur kigurumi, persoana taur costum, kigurumi papagal, anime fata kigurumi, taur costum de sex feminin, taur mascota, kigurumi pijama, salopeta de somn

Caracter Animal Hippo.Spyro.Hello Kitty.Leu.Unicorn.Panda.Pikachu.Totoro.Girafa.
Tip De Sursă anime
Sezon Iarna si Toamna
Material Polar fleece
Pijamale Dimensiune s m l xl
Numărul De Model Maro Taur
Utilizare Specială Costume
Numele Departamentului Adult
Caractere Animale Onesies
Componente Salopete & Salopetă
Nume De Brand HKSNG
Gen Unisex
Tip De Element Seturi

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea