Android 9 Stereo de Navigare GPS Multimedia Player Șeful Unității Pentru KIA KX5 Sportage 2016 2017 2018 Autoradio Radio Auto 2GB 32GB DVD

615.18lei

1 118.55lei

-45 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Android 9 Stereo de Navigare GPS Multimedia Player Șeful Unității Pentru KIA KX5 Sportage 2016 2017 2018 Autoradio Radio Auto 2GB 32G

Caracteristică:

Sistem: Versiunea WIFI : Android 9.0 , 1GB/2GB RAM 16GB/32GB ROM 7388 Quad core Caracteristică: Sistem:Android 9.0 RAM:2G ROM:32G Ecran Tactil: 9.0 inch IPS Rezolutie Ecran:1024*600 Caracteristică: ● 9.0 inch touch ecran și 1024 x 600 vizuală superioară accesoriu, plin RCA iesire video ●.Multi limba: Chineză, engleză, portugheză, arabă, rusă, germană, franceză, turcă , spaniolă, italiană, etc ( model mai mult de 70 de tipuri de limbaj ) ● Suport de comandă pe volan și canbus system, senzor de parcare și comutator auto aftermarket camera de rezervă.Suport online / offline hărți, Bluetooth 4.0 pentru fluent apeluri hands-free și streaming de înaltă calitate de muzică ● Super-clar 1080P video de bucurie, wireless oglindire ecran ( smartphone divertisment sharing ) ● Suportă căutare de voce, quad-core 1.2 GHz ● Suport DVB-T T2/MPEG2/MPEG4/ISDB-T Cutie de intrare (TV box nu este inclus) ● Android 9.0 sistem dual channel can-bus caseta furnizată ( legătură între mașină și stereo ) ● Suport OBD Turque Funcție.puteți conecta Dongle OBD(Nu sunt incluse).Combinat cu vehiculul de detectare a software care poate citi mașină fiecare senzor în prezent, detectarea în timp real auto de stat, oferind în timp real valabil date de referință pentru siguranța în trafic.

Android pana la versiunea 9.0, suport mai recentă versiune a aplicației APP

Picture-in-funcția imagine (PIP) : Suport video picture-in-picture funcție, video, top, video fereastră zoom liber

AHD de înaltă definiție camera de mers inapoi : Suport de înaltă definiție camera de mers inapoi, aduce mai mult de înaltă definiție inversarea efect.

Split-screen funcția de afișare : suport pentru aplicații diferite pe același ecran split-screen display, navigație și divertisment sunt corecte.

Diferite față și spate afișaj : suport diferite de ecran de afișare în față și în spate, pentru a asigura utilizarea de față driver funcția de navigare, dar, de asemenea, să aibă grijă de o utilizare confortabila pentru pasagerul din spate de divertisment.

Cool lumini colorate : suport lumina colorat butonul de funcție, diverse culori poate fi schimbat la vor, și există o rece efect de cort pentru tine de a experimenta.

Plug-in de TELEVIZIUNE digitală funcția : rezervat TV digital, ISDB, DTV bogat audio și video de interfețe pentru utilizarea, de mai mult sprijin IR control a echipamentelor periferice, totul sub control.

Extinderea comunicării externe echipamente : rezervat 2 porturi seriale UART, se poate extinde OBD, presiunea în anvelope, DAB și alte multi-funcție periferice.

Varietate tema funcție de : o Mai mare varietate UI temă pentru consumatori de a alege de a utiliza, cu adevărat seama de mii de modificări de mașini, aduce mai durabilă competitivitate pentru produsele dvs.

Etichete: radio auto, capul telefon fără fir, acoperiș tv, ecu, pentru sportage 4, sportage 2 tabloul de bord, smart tv, kia sportage mat 2019, unitatea de cap kia sportage, 2din android

Sportage-An 2015
Dimensiunea De Afișare 9"
Origine NC(de Origine)
OBD/OBD2 Suport
Limba OSD Vietnameză
RDS Suport
Display IPS Ecran Tactil Capacitiv
Interfață Universal ISO
dab Suport
Numele Modelului kx5
TF/Micro SD Slot 0
Fata/Spate Vedere Aparat De Fotografiat Suport
Kia Model Sportage
Caracteristică Specială Suport De Control Pe Volan
Bluetooth Suport
Core 4 Core
Element Dimensiune Check-in descriere
Amplificator 7388
TV Digital Suport
CPU T3L
Pentru Autovehicule Marca/Model KIA
ROM 32G
Tensiune 12V
Mass-Media Digitale Format JPEG
Rezoluție 1024*600
Caracteristici Speciale TV
Sistemul De Operare Android
Tip De Material ABS+Metal
DVR Suport
Afară De Putere 4*48w
Se potrivesc KIA KX5 Sportage 2016 2017 2018
Rețea Wifi
Din Din Dublu
Sistemul Android 9.0
Max De Memorie Extern 32G
Articol Greutate 1.7kg
RAM 2G

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea