STZ 80buc Adeziv Lipici Lut Pentru Sfaturi de Unghii Non-trace Reutilizabile Albastru Lut Lipicios Unghii False Titularul Manichiura Instrumente de Practică #907

43.28lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Informații Despre Produs 1.Se poate foarte largă de utilizări, non-toxice și ecologice, reutilizabile, excelent pentru obiecte mici adeziv și repara. 2.Nu lipici parte , extensie bun , o gamă largă de UTILIZĂRI , poate fi folosit atunci când utilizați foarfecele pentru a tăia o bucată mică sau direct de a rupe un pic , întinde chiar , se poate lipi. 3.Potrivit pentru nail art,lipind-o de perete fotografie, poster, arată fereastra, afișare, fotografiere fotografie, desktop repara obiecte, decoratiuni festival, meserii, etc. 4.Ocazie: salon, birou, acasă, școli, grădinițe și așa mai departe. 5.Datorită utilizarea pe scară largă, este cunoscut sub numele de "universal lut".Pachet: 1buc Unghii Adeziv Lut (inclued 80buc mici grile)

Transport

1)3-5 Zile timp de plumb va fi necesar după ce am confirmat plata.

2) Transport maritim zi este de 30-60 de la nivel mondial de obicei.Balioilhaircare.ro Mod de Transport maritim, cum ar fi EMS/DHL/Fedex, 5-25 zile lucrătoare.

Feedback-ul

1)Feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a da un 5 stele feedback-ul, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă mulțumesc foarte mult!!!!

2)va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine.

3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a da neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a oferi un cumpărături fericit starea de spirit de aici.Multumesc mult!!!

Contactati-Ne

1)Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

2)Vom răspunde cât mai curând posibil.dar, te rog permite să întârzie răspunsul pentru non-zi lucrătoare.

Vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră, noroc pentru amândoi.

Etichete: se amestecă placa, unghii cărucior, big foot unghii, arta unghiilor, titularul de unghii, spa unghii, bara de lut, silicon flexibil mâna cui practică, 4g54b, brad

Utilizare Nail Art Echipamente
Stiluri Multi-funcțional Adeziv Lut
Modele Unghii False Sfat Titularul De Afișare
Tip Lipici adeziv Noroi pentru Fix DIY False Sfat
Material Universal plastilină
Dimensiune Nail Tips Showing Shelf set
Tip De Element Nail Art Echipamente
Suport en-gros/navă
Numărul De Model #907
Elemente Unghii Adeziv lipire autocolant noroi
Caracteristici Instrumente De Unghii Manichiura Salon De Unghii De Arta
culoare Lumina Albastru Lut Lipicios
Mărfuri De Certificare A Calității 3C
Forma 66g,incluse 96pcs

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea