Curtea Regală De Lux Decorative Canapea Pernă Caz Francois Boucher Stil Rococo Venus Pictură În Ulei Lenjerie De Pat Din Bumbac Pernă Acoperă

27.54lei

31.30lei

-12 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

European Royal Court Lux Decorative Canapea Pernă Caz Francois Boucher Stil Rococo Venus Pictură în Ulei Lenjerie de pat din Bumbac Pernă Acoperă 45x45cm

Note: Toate partea albă( blank parte) în fotografia de față de pernă, culoarea produse reale este o lenjerie de culoare naturala, de culoare bej, ca cele de mai sus demonstrație fotografie.

1. Articol: perna acoperi ( Nu include umplere, interior )

2. Material: lenjerie de pat din bumbac (se spală la mașină)

40% lenjerie de 30% bumbac, 30% poliester

3. Dimensiune:45x45cm (17.5"x 17.5")

Vă rugăm să permiteți-2-3cm discrepanță din cauza măsurarea manuală.

4. Culoare: ca fotografii (o parte print)

O parte print, cealaltă parte este natural lenjerie de culoare (bej, crem).

Dacă aveți nevoie de ambele părți tipărite, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.

5 .Pachet:1 față de pernă (Fără umplere)

Recomand 4buc de dimensiuni medii, canapea, 6pcs de mari dimensiuni canapea. 2 buc pentru canapea mică.

6. Picătură de transport maritim: oferim picătură de transport maritim de servicii.Vă rugăm să ne contactați pentru logo-ul gratuit sau filigran fotografii gratuite.

7. En-gros de servicii.Vă rugăm să ne contactați pentru reducere și modernizarea serviciului de transport maritim.

De ce ne alegeti pe noi? 1.Design Elegant cu fermoar invizibil 2.Material de calitate superioară( lavabile) 40% lenjerie de 30% bumbac, 30% poliester 3.Avansată tehnologie de imprimare, durabil și non-decolorare în timp

Cumpărător rus vă rugăm să pune-ți numele complet ( prenume, nume, prenume) și adresa detaliată( Apartament Nr.Strada, Oraș,Regiune și Țară) în caz Contrar, pachetul probabil vor fi returnate.

Ne va livra pachetul după ce-ți face plata în 5 zile.Poate dura mai mult timp, dacă aveți nevoie pentru a personaliza dvs. de mărfuri.

Livra în Federația rusă, de obicei, durează aproximativ 45-60 de zile.Vă rugăm să fiți conștienți de plumb lung de timp inainte de a comanda.

Dacă sunteți mulțumit cu obiectele mele și servicii, vă rugăm să faceți-mi o favoare și să lăsați feedback-ul pozitiv.Bune feedback-ul este foarte apreciat.

Etichete: royal purple perna, stil rococo, venus model caz telefon, florale de lux, pernă acoperă, vintage huse de canapea, foto personalizat perna, calitate de lux pernele de acoperire, amazon huse de canapea, perna de caz lux, escargot

Dropshipping Da
Forma Pătrat
Model Tip PORTRET
Numărul De Model Francois Boucher
Technics Țesute
Oem Da
model TIPĂRITE
Utilizarea Masina
Stil Simplu
En-gros Disponibil
Nume De Brand SICCSAEE
Material Lenjerie / Bumbac

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea