MOC Zid de Blocuri de Cărămizi de Bază Piese 1x2 Oraș Casă de Aur Întuneric 50 buc DIY Creativitate Educațională Piese din Plastic

17.01lei

25.40lei

-33 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Bine ati venit la Whicky magazin, blocul este de 50 de piese/lot, bun venit pentru a plasa o comanda.Cu cat cumperi mai mult, cel mai accesibil este.Dacă doriți să cumpărați mai multe sau alte culori, vă rugăm să contactați-mă.Bucurați-vă de cumpărături!

[No. 1]

Pentru a face cumpărături fericit este meu Nr 1 sarcină,dacă aveți orice întrebări , vă rugăm să nu ezitați să contactați cu mine , voi face meu cel mai bun să te cunosc.

[Post-vânzare]

1. Dacă nu puteți urmări comanda dumneavoastră ,vă rugăm să contactați cu mine , eu vă va arăta cum să-l urmărească .

2. Vă rugăm să contactați cu mine atunci când protecția este data mai mult de 10 zile , pot să-l extindă .

3. Sper că vă puteți aștepta unele zile mai mult sau contact cu mine când încă nu se poate obține comanda de angajament în timp ,pentru că nu poate unele întârzieri de transport ,dar eu sunt sigur că puteți să-l ,sper să mă poți înțelege .

4. Vom testa totul bine înainte de ambalare, dacă ai un produs defect ,vă rugăm să contactați cu mine ,vă rugăm să nu lăsați doar un feedback negativ și du-te departe.

5. Dacă tot nu se poate obține pentru o lungă perioadă de timp , vă rugăm să contactați cu mine ,eu pot returna prin paypal sau pot retrimite unul nou .

6. Toate în toate, sper că putem avea un final fericit în afacerea noastră.

Etichete: element lego city, munca perete, bloc construi, casa bloc, 1x2 faianta, bloc de aur lego, simplu lego casa, casa lego, lego placa, blocuri

Dimensiune Bloc Mic bloc(Compatibile cu Lego)
Coduri de bare No
Tip BLOCURI
Numărul De Model 00007
Certificare 3C
Numărul De Tip BLOCURI
Avertizare nu să mănânce
Gen Unisex
3C Tip
Material Plastic
Intervalul De Vârstă > 6 ani

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea