DovEggs Sterling Argint 925 Solid 2.26 CTW 6*6mm HI Culoare Pernă Moissanite Halo Stud Cercei pentru Femeile Împinge Înapoi Stud Cercel

656.56lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Dragul meu prieten,vă rugăm să acorde o atenție la amabilitate o notificare prealabila.

Oferta noastra de servicii personalizat,dacă doriți să personalizat propriul inel sau ai nevoie de mai 1ct diamante-10ct sau 10K/14K/18K galben aur/aur alb/aur roz,vă rugăm să contactați customier serviciu si sa lasi un mesaj pentru noi,am putea personaliza produs în conformitate cu cerințele dumneavoastră.

Toate bijuteriile pe care le oferim sunt 100% reale moissanite de piatră și de înaltă calitate, aur sau argint,poți să-ți pui mintea la repaus.

Știi Moissanite Diamant??

1. la moissanite piatra are aceleași proprietăți fizice ca și diamante, și acesta poate fi utilizat pentru testare.De asemenea, poate trece testul stilou și real foraj, echipamente de testare.În prezent, doar Moissanite și diamant poate trece testul, care este de nerecunoscut cu ochiul liber, astfel încât acesta poate fi un înlocuitor foarte bun pentru diamant.

2. Mossanite foc este de 2,5 ori de diamante, deci Moissanite este mai strălucitoare decât diamantele atunci când iluminatul este suficient, astfel încât acesta poate satisface mai bine cererea oamenilor pentru pietre pretioase.

3. Duritatea Moissanite este al doilea numai la diamante.Acesta este al doilea cel mai greu bijuterie din lume.Duritatea de diamant este de 10 și Mosang piatra este 9.25. Puternică rezistență la uzură pot evita zgârieturi perfect, abraziune, rupere, sau defect.Sangshi este, de asemenea, un "incasabil" gem, dându-i un sens mai profund.

4. Prețul este deosebit de accesibile, cost-eficiente, este un substitut bun pentru diamante, pretul este de numai o zecime de diamant, astfel încât acesta va fi acceptat de către majoritatea consumatorilor, piața este mai largă.

5. Calitatea este mai mare decât cele mai multe pietre.Nemilos Moissanite vor fi aruncate, iar tehnologia de cultivare a Moissanite va fi îmbunătățit treptat.Prin urmare, de înaltă calitate, Moissanite diamant va deveni mai mult și mai multe comune, claritatea va fi mare, iar culoarea va fi mai aproape incolor.

DovEggs de Platină Placate cu Argint 2.26 CTW 6*6mm HI Culoare Pernă Moissanite Halo Stud Cercei pentru Femeile Împinge Înapoi Stud Cercel

Cercel este făcut cu un 1ct(6*6mm) /pe perna taie moissanite,0.13 ct/per moissanite accente, total 2.26 ct o pereche Excelent taie conceput pentru a maximiza reflectorizante stralucirea de Moissanite (mai mare decât diamant reflectorizante index) Împinge înapoi cercel stabilirea cu cea mai bună tehnologie placare și de înaltă lustruit.Avem upgrade la ureche post de la argint la aur de 14K.Noastre de argint prin galvanizare cu un strat gros de Platină,care nu va dispărea și nu provoacă alergie cu ușurință .Se pare mult mai elegant si rafinat, atunci când le purta.Acest cercel stil se potrivește pentru orice ocazie, de zi cu zi poartă acasă și la birou.Este, de asemenea, un elegant cadou pentru Mama 's Zi , Nunta , Aniversare ,Ziua Îndrăgostiților sau Ziua de Crăciun.DovEggs Viață de Garanție și Certificat de Autenticitate Include alb (cu arc) bijuterii cutie de cadou.

Etichete: 925 bamoer, superstar accesorii, diamant husă, 995 cercei sterling, doveggs h, moissanite în argint, arabia saudită bijuterii, 3 inch difuzor midrange, perna taie moissanite, MeibaPJ

Metale De Tip ARGINT
Principala Piatră De Moissanite
Stil Clasic
Ocazie Petrecere
Nume De Brand DovEggs
Total Greutate Bijuterie 2.26 CTW
Ștampile Metalice 925,Sterling
Numărul De Model HGZX-E11036-6.0 mm
Forma\model RUNDA
Numărul Certificatului De --
Partea Piatra NICI unul
Fine sau de Moda Bine
Gen FEMEI
Centrul De Piatra 1ct 6*6MM pernite HI Culoare Moissanite
Cercei Tip Moissanite Halo Stud Cercei pentru Femei
Cercel Tip Cercei Stud
Înapoi Găsirea împinge înapoi
Certificat De Tip GDTC
De Metal Cercei Platină Placate Cu Argint

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea