EXCELENT ELITE SPANKER Tactice Armata Verde EDC Saci Molle Multifuncțional Dublu Fermoar Talie Sac de Instrument de Vânătoare Pungă Mică

75.65lei

84.03lei

-9 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Realizate din 500D Cordura Nylon, Fermoare YKK material.Au rezonabil blocuri de mai multe buzunar de design,fata de exterior au un compartiment mare cu autocolant magie de închidere,un buzunar cu fermoar,doua hartă de buzunar,și două grupuri de banda elastica sloturi.

Este un gadget de buzunar, dar cu capacitate mare.Este foarte ușor de a pune mărfurile în și să ia.Asigurate în loc de molle elastic,ușor să se adapteze banda elastica pentru a păstra articol diferit ajunge cel mai stabil stat.Molle geantă cu curea.La molle admin pouch este o piesă esențială de echipament pentru a muta sau fast-paced gameplay-ul.

Folosind coarda de nylon dublu fermoar YKK.Cu molle modul,acesta poate fi agățată pe echipamente cu molle module,vesta tactica,rucsac,curea,etc. Au magie autocolant poate lipi insigna pentru dumneavoastră preferat.Poate fi folosit ca un instrument molle pouchs pentru a pune necesitate împreună,mare pentru cineva care vrea să-și consolideze toate lor de buzunar realizat articolul într-o zonă mai degrabă decât l-au răspândit în jurul valorii de.

Design tipic: Conceput ca o tactică de pungă, de asemenea, poate fi folosit ca o tactică molle sac, ifak husă, mici tactice sac, militare husă, armata husă, gadget husă, curea de utilitate pungă care poate fi adus pe tactice rucsac, vesta de lupta,curea sau alte unelte tactice, ca un plus exterioare, husă sau să-l normal ca o husă pentru a asigura esențiale unelte.

100% Garanție de Calitate: satisfactia Dumneavoastra este prioritatea noastră, avem grija de toate de calitate-legate de probleme cu o INLOCUIRE SAU RAMBURSAREA integrala cu 90days; Dacă vă confruntați cu orice problemă în timp ce utilizați, nu ezitați să trimiteți e-mail la noi și vom face totul bine pentru tine.

Multumesc pentru venirea ta!Doresc aveți un cumpărături fericit!

Etichete: negru tactice pachet, molle accesorii tactice, mini tactice talie sac, edc, geanta edc, geanta cordura, edc instrument, molle tactice, documentul portofel tactice, multi tool leatherman

Origine NC(de Origine)
Stil Multifunctional EDC sac
Tip Tactic Multifunctional Saci
Dimensiune 5.3inch*2.2inch*6.5inch
Tip de sport Vânătoare
culoare BLK/COB/RGN/GRI,MCP,MCB
Material CORDURA
Nume De Brand EXCELENT ELITE SPANKER

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea