Vehicul Universal Moale Cadru portbagaj Pliabil portbagaj de Încărcare 60 kg Bagaj Masina Cadru Acoperiș în aer liber pe Acoperiș Roof Rack

85.60lei

120.58lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Vehicul Universal Moale Cadru portbagaj Pliabil portbagaj de Încărcare 60 kg Bagaj Masina Cadru Acoperiș în aer liber pe Acoperiș Roof Rack

Puncte: 1、Ușor pentru a se Potrivi: portbagaj, nu sunt necesare unelte, livrat cu sac de depozitare la îndemână pentru convenabil de a împacheta într-un vehicule de boot.

2、Pliabil Moale Rack: Include 6 plus asigurarea capcane pentru fiecare.Material De Încredere Pentru O Viață Mai Lungă.Acest soft rack set tampoane este integrat cu partea de sus clasa de spumă EVA și este asigurată de o vreme dovada Oxford cu maneci.Acesta este dotat cu tampoane si curele care va asigura un caiac sau de bord.

3, Utilizați Gama: se Potrivi cele mai multe masini cu 2 sau 4 usi, nu este potrivit pentru masini cu airbag-uri.

4、în condiții de Siguranță pentru a Utiliza: La ambele capete de bare poate fi livrat bunuri, deține în siguranță, plăci de surf, puternic sistem securizat asigură ușor, în condiții de siguranță de transport de placi, chiar și pe distanțe lungi.

5、Ideal pentru Marfă: rack poate transportă bagajele, scări, plăci de surf, canoe, deșeuri de grădină și multe altele, care nu depășesc lungimea de masina.Acoperișul moale rack va transporta până la 60kgs.

Caracteristici:

- Acest rack-soft este alegerea perfecta pentru acele momente când doriți pentru a transporta în siguranță timp de panouri, plăci de surf și chiar și snowboard la plajă sau zăpadă folosind vehiculul dumneavoastră, Aceste soft rafturi înfășoară în jurul interiorul vehiculului dumneavoastră și vă va permite de a asigura placi pentru acoperis.Special căptușeală moale și extrem de robust catarame a se asigura că panourile nu va aluneca sau deplasa în timpul transportului.

- Pliabil depozitare moale rack poate rezista la o greutate de 60 kg.Dar această greutate poate fi mai mare decât capacitatea maximă de încărcare a acoperișului, în special pentru masini mai mici, de aceea este important să verificați manualul masina sau recomandările producătorului de a asigura sarcina, inclusiv suportul în sine, care nu depășește acest 60KG limita.Dacă greutatea depășește capacitatea maximă de încărcare de pe raft, se poate deteriora acoperisul masinii.

- Acest portbagaj este ușor de instalat și nu necesită unelte.Acesta poate fi bundled cu chingi în rack, fixat de corp, astfel încât să poată fi asigurată fără a cădea.Portbagajul poate fi cuplată la ambele capete și un sac de depozitare este prevăzut pentru transport ușor.

- Fiecare piesa are 3 black metal, catarame și o 11*4cm compozit pad sub catarama de metal, ceea ce face cataramă de metal nu este ușor de purtat.Portbagajul este potrivit pentru cele mai multe masini cu 2 sau 4 usi.Vă rugăm să acorde o atenție faptul că ferestrele trebuie să fie în măsură să fie redus pentru 2 usi.

Caietul de sarcini:

Culoare: negru

Material: Oxford 600D+ PVC

Greutate pachet: aproximativ 1.2 kg

Capacitatea portantă: aproximativ 60 de kg.

Partea cu buretele dimensiuni: 40*12*7cm/15.7*4.72*2.76 în, (fiecare contine 2 bureti)

Lungime chingi: doar 2 capete chingi, o lungă perioadă de chingi lungime de aproximativ 86cm/33.9 în poziția de mijloc, o paralelă timp chingi de la partea de mijloc a produsului, un negru cataramă de metal la un capăt, cu o lungime de aproximativ 80cm/31.5 în jos șnururi, benzi și o lungime de aproximativ 200cm/78.7 în colțul din chingi; celălalt capăt al chingii, cea mai mică chingi este de aproximativ 160 cm/63.0 în timp și partea superioară a centurii este de aproximativ 200cm/78.7 în timp.

Dimensiune: aproximativ 125*18*7cm/49.2*7.09*2.76 în

Dimensiune ambalare: aproximativ 26*15*45cm/10.2*5.91*17.7 în

Cantitate: 2 buc/set

Accesorii: Fiecare a 3 black metal, catarame, 6 panglici lungi, atașate la moale cadru.

Potrivit gama: universal, pentru toate modelele, instalat pe acoperisul masinii, potrivit pentru transportul bagajelor, scări, plăci de surf, canoe, etc. Este recomandat să nu depășească lungimea corpului.

Lista De Ambalare:

2*Pliabil Depozitare Perna

Etichete: chevrolet express, ușa de la mașină pas, 60 kg magnet, auto portbagaj, bicicleta universal pentru portbagaj de acoperiș, raft universal, mașină complet de acoperis, portbagaj de acoperiș moale, electro magnet, iluminat acoperiș masina

Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea