EGMAO marsupiul Sling Pentru nou-Nascuti Moale pentru Sugari Folie Respirabil Folie Hipseat Alapteze Naștere Confortabil Nursing Acoperi

61.49lei

89.11lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Observații: preț ieftin copil folie cu plasă de pânză, 100% bumbac, dacă nu-ți place, vă rugăm să nu-l aleagă.

2018 Fierbinte Colorate Transportator Copil Moale Pentru Sugari Folie Respirabil Copil Sling Hipseat Alapteze Naștere Confortabil Nursing Acoperi

1.Material:95% bumbac+5% spandex

2.Dimensiuni:lungimea este de aproximativ 5 metri, lățimea este de aproximativ 0,5 metri.

3.Culoare: ca imagine arată pentru tine de a alege

4.Pachet: 1 buc

Produs

1. Ca de computere diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la imaginile de mai sus.

2. Toate dimensiunile sunt doar pentru referință. 2~3 cm eroare de date este permis.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Transport

1. Vom organiza transportul în funcție de Escrow adresa.Asigurați-vă că detaliate adresa și numele complet sunt absolut corecte.

2..de obicei durează aproximativ 12~60 de zile pentru bunurile să sosească Prin China air mail, Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile sau o pierdere de timp într-vămuire.Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare dacă nu primi produsul la timp.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Feedback-ul

1. Vă rugăm să confirmați primirea produselor după ce le-ai primit.

2. Dacă aveți orice întrebare despre produsele pe care le-ați primit, vă rugăm să ne contactați în timp și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a face să vă mulțumiți.

3. Vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv și patru de 5 stele Detaliată Vânzător Opiniile.

Politica De Returnare

Dacă găsiți orice probleme de calitate atunci când primiți elemente, vă rugăm să ne contactați imediat.Acceptam schimb sau de restituire, în termen de 14 zile de la primire.Va vom returna prețul de achiziție, dar nu de transport maritim și de manipulare a costurilor.Vă rugăm să rețineți că elementele care urmează să fie returnate trebuie să fie în NOI și în stare BUNĂ.Vă rugăm să ne contactați înainte de a returna un produs!

Garanție

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.(Vă rugăm să ne spuneți valoare declarată, după ordinele).Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată.Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească.Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Cumpărător Serios Numai!Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.

Etichete: velo scaun copil, transportatorului nou-născut, Transport, purtător de șold, fluture de timbru, copilul încărcător, copil marsupiul sling, babi transport, egmao, babi

Pachet 1buc/opp sac
Transportatorii Tip Orizontală
Funtion Transportator Copil
Model Tip Solid
Material 95% Bumbac+5% Spandex
Intervalul De Vârstă 19-24 luni
Sezon Primavara, Vara, Toamna, Iarna
Numărul De Model BC0001
Origine NC(de Origine)
Tip1
Portante 17 KG
culoare ca imagine arată
Certificat Certificat CE
Nume De Brand EGMAO COPIL

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea