Transport gratuit 10 buc Țeavă PPR Prize 3/4" BSP Filet de Țeavă Montarea Capacului de Capăt Plug

34.93lei

36.75lei

-4 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Dacă aveți nevoie de alte dimensiuni,vă rugăm să contactați cu noi!

Pentru Clienții:

Vă rugăm să contactați cu noi, dacă aveți orice întrebări.Vom răspunde cât mai repede în 1-zile.

Te rog nu deschide un litigiu sau de a da un feedback negativ, în mod direct, fără nici o comunicare.Dacă nu veți primi pachetul, dar timpul de livrare va rula,vă rugăm să contactați cu noi pentru a extinde.

Transport:

1.În mod normal,timpul de Livrare este de aproximativ 18-60 de zile lucrătoare prin Poșta, la aproximativ 5-15 zile lucrătoare de Repede Express.Poate întârziere din cauza vremii nefavorabile,low eficient de Vămuire,evenimente politice.

2.În Brazilia,S hipping este foarte lent,vă rog, așteptați la pachet cu răbdare.dacă nu,vă rugăm să nu face ordine .Dacă doriți pentru a navei de Repede Expres(cum ar fi FedEx,EMS,etc.),Te rog, spune-ne CNPJ sau CPF nr.pentru Vămuire.

3.În multe țări,cum ar fi Iseral,statele UNITE ale americii,marea BRITANIE,Olanda,etc. informațiile de urmărire.va fi niciodată actualizat după intra în Țara de destinație.

Politica De Retur:

Numai produsul defect va fi oferit de schimb.Acesta trebuie să fie returnate în termen de 7 zile de la primirea pachetelor.Contactați cu noi, în 7 zile.

Feedback-Ul Și Rating:

Vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul dvs. pozitiv (de 5 stele) odată ce sunteți mulțumit cu produsele noastre.

Vă rugăm să contactați cu noi, pe timp după ce au probleme în bunuri, în loc de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice litigiu.

Etichete: teava ppr, clar pelerina de ploaie, lansas conducta de prize, ppr sudor, țeavă de cupru prize, țevi rotunde prize, diurex, mare placa, machin ppr, capac teava

culoare Alb
Nume De Brand HB
Conexiune De sex feminin
Tip Plug
Technics Casting
Numărul De Model JH-309A
cap de cod Cerc
Material Plastic

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea