200 De Piese Friteuza Aer Garnituri De Hârtie,8.5 Inch Perforate Pergament Pătrat De Hârtie De Copt De Căldură Aer Friteuza Căptușite Cu Hârtie, Foi

46.33lei

56.49lei

-17 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Ușor de curățat : Air fryer pergament linie poate proteja de acoperire de interior coș în friteuza aer, păstrând abur și aer friteuze liber de reziduuri alimentare, reducerea dae la non-stick de acoperire, și de a face curat o briza.

Dimensiune: Care este cel mai potrivit pentru aer friteuze.Aceasta nu afectează gustul alimentelor.Este sigur să utilizați.

Rezistență la căldură : Căldură în condiții de siguranță până la 450 de grade Fahrenheit /232 De grade Celsius, face pergament garnituri cu intactă în timpul de gătit.

Non-stick de : a Făcut ulei de silicon hârtie.Între timp, aceste pergament garnituri pot păstra pâine, prăjituri, chifle, dim sum integritatea și aspect frumos.Și nici un efect asupra gustului alimentelor.

Circulație abur: Air fryer garnituri este profesional proiectat pentru friteuza aer.Toate găurile combinate cu cât friteuza aer funcționează.Suficient și adecvat găuri ajuta pentru a accelera de circulație abur în aer friteuze sau vapoare, aduce un gust bun!

Culoare: alb

Material: silicon de ulei de hârtie

Dimensiune: 22x22cm

Conținutul Pachetului:

200 * vapor de hârtie

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: unic hartie de copt, friteuza aer hârtie, maro copt pergament hârtie, friteuza aer hartie de copt, cuptor de hârtie, creative perforator hartie, aur colier hamsa, friteuza aer, linhai, se coace placa

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand FGHGF

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea