Bubble Sărut Desene Animate Bucătărie Covor Drăguț Pisică Model De Saltea Podea Acasă Fâșie Lungă Personalizate, Covoare Anti-Alunecare, Absorbția De Apă Preș

30.10lei

46.33lei

-35 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

- Brand: Bubble Sărut - Material: Poliester - Pachetul a inclus: - Una bucata - Dimensiuni: 40cmX60cm/40cmX120cm/50cmX80cm/50cmX160cm/40cmX60cm 40cmX120cm/50cmX80cm 50cmX160cm - Dacă aveți nevoie de personalizare, vă rugăm să ne contactați - Conversie: 1 cm = 0.393 inch, 1 inch = 2.54 cm - Metoda de curatare de: spălare de Mână/Mecanice de spălare.

- Manual de măsurare de dimensiuni mai apar 1-2 cm abatere, vă rugăm să înțelegeți. - Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă mulțumesc pentru amabilitate, înțelegere!

Poze reale (Реальные фото)

Detalii Display (Подробный дисплей)

Memento:

Stimați clienți, departamentul nostru de producție a nou introdus albe tăiate pentru acest covor.Efectul general este mai curat și mai frumos.Dacă aveți nevoie de alte culori pentru tăiate, vă rugăm să contactați serviciul clienți înainte de plasarea unei comenzi.Am default la margini albe.

Scene de Afișare (Сценарий показывает)

Model de Afișare (Отображение шаблона)

Dimensiune display (Размер отображения сцены)

Q: Sunt poze reale?A:Da, Dacă avem nevoie de ea, ne poate oferi.Q:Pot covorul fi pliat??Un covor este pliat și ambalate.Pot exista cute după ce-l primească, dar vă rugăm să nu vă faceți griji, vă rugăm să deschideți pachetul și răspândirea covor.Așezați un obiect greu pe cutelor.Dacă este posibil, utilizați un fier de călcat de fier evident cutelor.Q: Dacă nu-ți place, cum de a returna bunurile? A:va Vom returna cumpărători în cazul în care cumpărătorii returnează elemente în termen de 15 zile de cumpărători primirea de articole pentru orice motiv.Cu toate acestea,cumpărătorii ar trebui să suporte întoarce de transport maritim de marfă și asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.Q: Cum pentru a curăța covorul? O:covoare Mici pot fi spălate la mașină sau de mână de spălat.Covoare mari sunt recomandate pentru a fi curățate cu un aspirator Q: de Ce, dacă doriți un covor mare? A: vă Rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți direct Q: de Ce logistica este folosit pentru livrare? A:Elementele sunt expediate prin Balioilhaircare.ro Standard de Transport maritim , China Post Air Mail , Balioilhaircare.ro Premium de Transport , ePacket , ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 15 la 35 de bussiness zile.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori,aceasta poate dura până la 60 de zile lucrătoare.Dacă doriți să obțineți elementul mai repede,vă rugăm să ne contactați pentru a plăti costurile suplimentare de transport, va putem oferi următoarele mai repede și mai ieftin de transport moduri: UPS , DHL , Fedex , TNT , DEPX , EMS .Prin aceste modalități, puteți obține elementul în termen de aproximativ 5-7 zile lucrătoare.

Etichete: europene covoare, covor drăguț, cat podea mat, covor alergător, banda anti-alunecare, Covor, baie covor de bucatarie, covor cal, covor modern, covor personalizat

non-alunecare Da
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model JQ-428
Model Tip Desene animate
Stil Pastorală
Modurile de vânzare vinde cu bucata
Design Creative
Loc Salon
Technics Masina De Facut
Material 100% Poliester
Utilizarea Comerciale
Se Spală Stil Mecanică De Spălare
Forma Dreptunghi
Nume De Brand bubble sărut
Decorare Stil Modern

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea