Crema-миорелаксант "Impecabil fără injecții" pentru fata, gat si decolteu 35 +

17.96lei

20.40lei

-11 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Complex Crema-миорелаксант & laquo; impecabil fara injectii & raquo; pentru fata, gat si decolteu 35 + datorită componentelor active:

-Reduce ridurile mimice și liniile fine, oferind o durată efect de netezire,

-Sprijină funcțiile biologice ale pielii,

-Crește conținutul de umiditate în piele, restabilind nivelul natural de hidratare,

-Saturează pielea cu microelemente necesare, vitamine și aminoacizi.

Complex-миорелаксант blocuri reducerea faciale subcutanat, muschi, ceea ce duce la relaxarea lor și, ca urmare, netezirea ridurilor faciale la doar câteva ore după aplicarea cremei.

Bont-L-Peptide & ndash; peptide-blocant cu ботулотоксиноподобным acțiune, inhibă transmiterea de impulsuri nervoase, blocând reducere a imita muschii, ceea ce duce la o reducere a pronunțat ridurile de pe fata, gat si decolteu.

Zeci ' up & ndash; un ingredient activ care oferă un efect de lifting instant, are un efect de intinerire asupra pielii prin stimularea sintezei de colagen.

Unt de Shea-hraneste intens pielea, eliminând senzația de uscăciune și etanșeitate, reface hidrolipidic barieră, păstrând umiditatea în piele.

Etichete: bej decolteu, floare neagra decolteu, deget in fund de gât, babydoll gât, cristal decolteu, cristal de diamant cu baza, curtea decolteu, sombrero pentru bărbați, pasul gât, negru decolteu

Nume De Brand Belita
Gen De sex feminin
NET WT 50ML
Caracteristică Alte
Origine ÎN(Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea