Din Oțel inoxidabil Chitara Fret Încoronarea Fișierul de Reparații Instrument de Nivelare Lutier Dosar de Întreținere pentru Chitaristul Lutier

38.15lei

70.69lei

-46 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere

Acest produs este un professsional freturi de chitara încoronarea fișier cu instrument de nivelare și agita protector lamele instrument de reparații de set.Acest fișier se face prin durabil și anti-rugină din oțel inoxidabil pentru utilizare lungă perioadă de timp.Mâner Ergonomic profect mâinile și aduce prindere confortabilă.Toci protector lamele pentru protejarea chitara sau bass fretboard de zgârieturi sau daune în timp ce depunerea și lustruire.Bun ajutor pentru chitara bas jucători, de asemenea, pentru alte lustruire de metal.

Caracteristică

- Culoare: Argintiu.

- Material: Metal.

- Dimensiune: Aproximativ 196 x 21 x 3.7 mm

- Se agita de fișier este bine realizate din durabil și anti-rugină din oțel inoxidabil pentru utilizare lungă perioadă de timp.

- Toci de fișier este folosit pentru îngustă agita încoronarea după nivelare.

- Mâner Ergonomic profect mâinile și oferă o prindere confortabilă.

- Nivelarea instrument cu precizie marginile drepte vă ajută să vă pentru a detecta orice discrepanțe existente în freturi înălțime.

- Se agita protector lamele pentru protejarea chitara sau bass fretboard din zgârierea sau deteriorarea în timp ce depunerea și lustruire.

- Bun ajutor pentru chitara bas jucători, chitaristi, lutieri și multe DIY agita funcționează.Perfect de îngrijire, de întreținere și de curățare instrument pentru chitara, bas, ukulele, mandolina, banjo, etc.

1 x Chitara Fret Fișier 1 x Agita Instrument de Nivelare 1 x Set de Agita Protectori

Etichete: femei pălărie fedora 54cm, astăzi solstițiul de vară, femei pălărie neagră vizor, femei vesta steampunk, alb fantă maxi rochie, tul lounge perdele, caz creion de companie denim, en-gros de vacuum seal, femeile palarie de vara de culoare roz

Plug Type NICI unul
Origine NC(de Origine)
Caracteristică 3 fret leveling instrumente
Caracteristica 7 Se Agita Încoronarea Fișier
Caracteristică 6 lutier instrumente
Caracteristică 4 chitara de reparare fișier
Caracteristică 2 se agita încoronarea instrument
Caracteristica 5 chitara dosar de întreținere
Numărul De Model Chitara Fret Fișier
Tip Alte
Caracteristică 1 Chitara Fret Fișier

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea