Scame de Pelete de demontare Haine aparat de ras trimmer Inlatura animale de companie firele de păr de pisică și câini tesatura pentru acasă de curățare de uz casnic unelte accesorii

19.28lei

34.44lei

-44 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Scame de Pelete de demontare Haine aparat de ras trimmer Inlatura

Caracteristici:

1.Scoateți animale de blană, păr sau scame de pe haine, mobilier, canapea, covoare, lenjerie de pat, pantaloni. 2.Potrivit pentru haină de lână/costum/catifea/pânză de bumbac, dar nu este potrivit pentru pulover tricotate.

Informații articol:

Material: lemn +metal Dimensiune:aproximativ 18X14cm,divation ±1cm Culoare:ca imagine Pachetul: 1 X Scame

Despre en-gros:

Toate produsele vândute în acest magazin de sprijin en-gros.Dacă vă place produsele noastre și doresc să-și vândă în piața locală, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.Noi va oferim o piață preț competitiv.Dacă ai nevoie de o cantitate mai mare, putem personaliza, de asemenea, de ambalare pentru tine.

Scame,potrivit pentru haină de lână/costum/catifea/pânză de bumbac, dar nu este potrivit pentru pulover tricotate.

Tesatura de ras dimensiune:despre 18X14cm,divation ±1cm.

Detalii despre spectacol.

Dă-ți hainele de un makeover.

Efect semnificativ.

Produse diaplay.

Domeniul de aplicare: strat de lână/costum/catifea/pânză de bumbac.

Transport:

Produsele noastre sunt adecvate, vă rugăm să fiți siguri de cumpărare, vom prompt livrate. 1.Din cauza Politicii, vă rugăm să ne dea numele complet, dacă sunteți Rusia.Vă mulțumesc pentru cooperare. 2.Postul va fi livrat în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea de plată. 3. Dacă tranzacția este în Hong Kong și China publice vacanță, timp de manipulare ar fi amânată.Vă rugăm să înțelegeți.

Plata:

Există mai multe metode de plată disponibile pe Balioilhaircare.ro, cum ar fi Alipay, carduri de credit,în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union).Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.Pentru a proteja interesele tale,plata ta va fi temporar deținute de Alibaba, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.

Garanție:

1.Dacă elementul(peste 10 USD) este defect atunci când primiți sau nu sunteți mulțumit cu ea, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Dar elementele trebuie să fie în starea din fabrică.Vă rugăm să ne contactați în avans și verificați adresa de returnare înainte de a reveni. 2.Dacă elementul(peste 10 USD) este defect, in 3 luni, am putea trimite o nouă înlocuire gratuită sau oferta de rambursare integrală după ce vom primi elementul defect. 3.Dacă elementul(peste 10 USD) este defect în 12 luni, am putea, de asemenea, vă oferim servicii de înlocuire, dar trebuie să plătească pentru plus cheltuielile de transport.

Feedback-ul:

În speranța că ne puteți da un feedback bun!Feedback-ul dvs. este foarte important pentru afacerea noastră de dezvoltare .Sincer vă invităm să lăsați Feedback-ul Pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!!scame de Pelete de demontare Haine aparat de ras parul de animale remover Elimină firele de păr de pisică și câini tesatura de ras Instrumente pentru acasă de curățare de uz casnic unelte accesorii trimmer pentru haine

Etichete: mașină de tuns parul de reparare, mașină pentru eliminarea pilula cu haine, curățenie de primăvară haine, tesatura de ras, pelete de presă, scame remov, carouri pug, bumbac tesatura câine, lepim, decor acasă

Trimmer pentru haine material Metal+lemn
Utilizare elimină firele de păr de pisică și câini
Tip de curățare de uz casnic unelte accesorii
Origine NC(de Origine)
Stil instrumente pentru acasă
Producție Scame
culoare ca imagine
Numărul De Model pelete de demontare
Material Metal
Tesatura dimensiune aparat de ras 18X14CM

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea