30pcs/Mult 20mm Transparent Cristal Fatetate Mingea Pentru Petrecerea de Nunta Decor Și Eveniment Consumabile

74.45lei

93.07lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Producție

30pcs/Mult 20mm Transparent Cristal Fatetate Mingea Pentru Petrecerea de Nunta Decor Și Eveniment Consumabile

dimensiune: 20mm

culori :clar

nivel de calitate : AAA mașină de tăiat

utilizare : cortina pandantive , candelabru pandantive , candelabru tundere .

Foto Show

Acestea sunt doar câteva dintre mărimea de produsele noastre așa cum se arată în felul următor: 15mm,20mm,30mm,40mm,50mm,60mm,80mm,100mm ,.

dacă doriți mai multe dimensiuni, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Putem, de asemenea, în funcție de nevoile clientului, personaliza dimensiunea dorită.

Acestea sunt culori stoc așa cum se arată în felul următor:

Clar,clar AB,albastru deschis,albastru inchis,violet, ametist inchis,negru, gri, ,apă neagră,roz,rosu,roz,fuchsia, trandafir, portocale,coniac,șampanie,chihlimbar,ceai,topaz, verde inchis,verde deschis, zircon verde,lila,aquamarine,light acvamarin etc.

putem, de asemenea, în funcție de nevoile clientului, pentru culori personalizate doriți.

Transport 1.Am expediat în întreaga lume,ne va livra prin CHINA POST/DHL/EMS/UPS/FEDEX/TNT...... 2.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai economice si fiabile servicii de transport maritim,dar, uneori,livrare internațională este extrem depinde de obiceiurile locale și post-servicii. 3.Dacă nu primi produsul la timp,vă rugăm să ne contactați pentru mai multe asistenta,Noi vom fi responsabili pentru orice daune sau pierderi suportate în procesul de transport,dar ai putea lua o fotografie de înaltă calitate și arată-ne.Plată 1.Cele mai multe dintre termenii de plata sunt acceptate prin SRILL,VISA,WESTERN UNION,QIWI PORTOFEL,CARD de CREDIT etc. 2.Dacă te întâlnești probleme în timpul de procesare a plăților,vă rugăm să ne contactați pentru ajutor.Feedback-ul vă Mulțumim pentru comanda dumneavoastră,vă dorim o placuta experienta de shopping. 1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,va rugam sa ne lăsați un feedback pozitiv pentru noi.noi vă va oferi o STELE " 5 " feedback-ul pentru fiecare cumpărător. 2.pls contactati-ne atunci când vă lăsați un nagetive feedback-ul,vom face meu cel mai bun pentru sovle problema noastră.

Etichete: vgn c2zr placa de baza, street lampă cu led-uri de e 40, perete masca mardi gras, adaptor filetat m23, furtuna 2020 copac trupa, notebook modao shizu, vespa bar end oglindă, furtuna 888s cască 4, separator de apă de aur

Dimensiune 20mm
Tip Sticla De Cristal Fatetate Bile
Numele Cristal Candelabru De Sticlă Bile
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand hbl
Pachet Pachetul De Siguranță
Utilizarea Acasă/Nunta/Hotel/Bar Iluminat Decor
Înălțime 20mm
Tip De Element Candelabru De Cristal
alte dimensiuni 15mmm,20mm,30mm,40mm,50mm,60mm,70mm,80mm,100mm, etc
ALTE CULORI Rosu,Negru,Roz,Violet,Galben,Albastru,Verde,Cer,AB, etc
Lățime 20mm
Stil Sticla De Cristal Agățat Bile
Numărul De Model 20mm
Material sticla cristal
Lungime 20mm
Diametru 20mm
culoare Clar

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea