Oglindă Rotundă Macrame Agățat De Perete Boho Decor Tapiserie Decor Acasă Apartament,Dormitor,Dormitor,Living,Pepinieră,Petrecere Decoratiuni

22.09lei

31.09lei

-28 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

Material:Bumbac

Dimensiuni:Diametru : 20CM

Culoare:Alb

Cantitate:1 x Tapestrie

Caracteristici:

1. Design Original, țesute de mână, fiecare detaliu de tapiserie este plin de iubire.

2. Este cadoul perfect pentru orice ocazie, cum ar fi Valentine ' s Day, petrecere de aniversare, copil de dus, etc. Este, de asemenea, un decor minunat de Crăciun, de nunta si fotografia de recuzită.

3. Fabricat de înaltă calitate naturale fir de bumbac si lemn natural, ecologic, rezistent si durabil, foarte potrivite pentru gradinita decor sau orice altă cameră, cu copii.

4. Acesta este un frumos proiectat tapiserie de perete, care poate aduce căldură, confort și bucurie pentru toată lumea în casa ta.

5. Boem agățat de perete tapiserie este potrivit pentru decoratiuni interioare de multe ocazii, cum ar fi patul, canapea, șemineu sta, de un pătuț sau de fereastră, care poate crea un touch confortabil pentru familia ta.

Pachetul inclus:

1 x Tapestrie

Notă:

Dimensiunea de măsurare manual ar putea fi o eroare, aceasta este în intervalul de ±1 cm, dimensiunea reală este supusă obiectului real.

Datorită diferite de iluminare și de condițiile de fotografiere, culoarea din imagine pot sa difere de produsul real.Vă rugăm să consultați produsul real.

Etichete: boho decor decor acasă, goth kawaii cameră decor, boho bijuterii, boho covor, boho decor acasă, boho ziua nuntii, boho decor, macram, întuneric tapiserie, covor de perete

Model Tip GEOMETRICE
Cadru No
Stil Simplu
Forma RUNDA
Origine NC(de Origine)
Design /
Material Bumbac
Technics Țesute
Numărul De Model Tapestrie
model GEOMETRICE
Tip De Curățare Mașină De Spălat
Covor De Vânzări //

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea