2018 organizator spălați sac de călătorie de moda doamnă sac de cosmetice cosmetician pungi de depozitare de mare capacitate Femei sac de machiaj

17.76lei

25.02lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere Produs:

Material:Oxford, Poliester

Dimensiune:24 x 9 x 18CM / 9.44" x 3.54" x 7"

Dimensiune B:24 x 9 x 20 cm / 9.44" x 3.54" x 7.87"

Caracteristică:Eco-Prietenos,Comod,Rezistent,Ușor

Utilizare:Cosmetica, Machiaj Perie

Caracteristici:

Acest Sac de Machiaj este fabricat de înaltă calitate Impermeabil Oxford Tesatura, Captuseala Poliester . (Notă: Cosmetice Accesorii care Nu sunt incluse).

Impermeabil tesatura va proteja obiectele personale de penetrare de umiditate sau bacterii.Ordonat și bine aproape cusaturi asigura saci sunt robuste și durabile; înaltă calitate, cu fermoar buna aduce cele mai bune experiențe de utilizator.

Multiple compartimente pentru diferite cereri de stocare.Ochiurilor de plasă de buzunar pentru depozitarea mic și tv cu cosmetice.

O Dimensiune : 24 x 9 x 18CM / 9.44" x 3.54" x 7".Interior compartimente perfect pentru stocarea pensule de machiaj.

B Dimensiune : 24 x 9 x 20 cm / 9.44" x 3.54" x 7.87".Reglabil compartimente de design pentru a păstra instrumente de machiaj este curat si ordonat.

Aveți suficient spațiu de stocare și machiaj accesorii cosmetice, cum ar fi ruj, luciu de buze, pensule de machiaj, fard de ochi, machiaj palete, perii de păr, produse de îngrijire a pielii, lac de unghii, nail art unelte, sampon si deci nu.

Mâner la îndemână și fund plat păstrați cosmetice în condiții de siguranță, dublu fermoare design face mai convenabil, această călătorie machiaj tren caz este ușor, portabil și ușor de transportat, potrivit atât pentru acasă și de călătorie, poate fi folosit ca un sac de tote, electronice sac, tren caz.

Pachetul Include:

1 x Machiaj Sac de Depozitare

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 1-3 cm diferenta din cauza manuală de măsurare și 3-5 g pentru diferența între culori diferite.

2. Datorită ecranului diferenta de culoare poate fi o mică diferență față de ceea ce vă așteptați, vă rugăm să permiteți.

'

Etichete: mare greu sac de machiaj, geanta bubm, bubm mini geanta, cosmetolog, masina mp, mare machiaj valize, di sac de machiaj, airwrap dyson, bucată de călătorie sac de machiaj, de călătorie personalizate sac de machiaj

Numărul De Model Jucărie Saci
Produs Jucăria De Baie Saci
Capacitate 200ml
Tesatura Tip 100% Poliester
Material Tesatura
Tip De Unitate bucata
Forma Pătrat
Greutate Pachet 0.17kg (0.37lb.)
Caracteristică Pliere
Tip Saci De Depozitare
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
Clasificarea Set
Aplicabile Spațiu În Spatele Ușilor/Pe Pereti
Grosime 6 fire
Nume De Brand BUBM
Utilizarea baie
model Trei-dimensional Tip
Caietul de sarcini 33*15*85cm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea