Motocicleta De Cald Mănuși Cu Ecran Tactil În Timpul Iernii, Plus Catifea Prelungi Vânt Impermeabil Mâinile Calde Debarasarea Mănuși

75.69lei

94.60lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caietul De Sarcini: Nume: Rezistent La Apa Mănuși De Motociclete

Dimensiuni: Model opțiuni sunt M/L/XL/XXL (vezi imagini detaliate pentru dimensiuni detaliate)

Material: microfibra, catifea, burete, piele de oaie

Funcție: de a proteja mâinile de rău

Domeniul de aplicare de utilizare: echitatie, lupte, alpinism, etc.

Aplicabilă la grupuri: unisex

Dacă touch screen: da

Potrivit pentru sezon: toamna și iarna

Caracteristici: rezistent la apa si toamna-dovadă în timpul iernii, plus catifea de protecție coajă moale, prelungit pentru a bloca în căldură, non-alunecare, puternic și rezistent la uzură.

Avantaje:

1.Degetul arătător și degetul sex feminin ale produsului sunt echipate cu conductoare pânză de design.În timpul utilizării, puteți utiliza diverse produse electronice fără să-și scoată mănușile.

2.Palma este confectionata din material microfibra, care este foarte rezistent la uzura și crește foarte mult durata de viață a produsului.

3.Iarna mănuși adopte TPU coajă de protecție, care este mai mult în condiții de siguranță, anti-cădere și anti-vibrații.

4.Design de produs M/L/XL/XXL.Cu patru dimensiuni modele, puteți alege dimensiunea corespunzătoare în funcție de dimensiunea de palmier, care se aplică pe scară largă.

5.Lână și de îngroșare, moale și confortabil, rapid de căldură colectarea, bine impermeabil, noaptea benzi reflectorizante design, reglabil cârlig și buclă.

Lista De Ambalare:

Mănuși Pentru Ciclism*1 Pereche

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea

numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Etichete: revit drum mănuși de motociclete, mănuși motociclete cald, manusa de motocross, acoperi ktm, gant motocicleta, suport ktm, biciclete mănuși de blană de iarna, ktm exc, rece motocicleta, fixați mănuși de motociclete

Gen Unisex
Origine NC(de Origine)
Caracteristică Deget Plin
Material din microfibra, catifea, burete, piele de oaie

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea