Livrare gratuita Bijuterii de Instrumente pentru Vânzare Inel Setter este Clemă

20.36lei

30.85lei

-34 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Inel Setter\'s Clemă

Cu 7 buc rotund moare.

Garanta:

-- Toate mașinile bucurați-vă de o garanție de un an;

- Toate dintre ele au de bună calitate, preț competitiv, perfect de suport tehnic, și perfecta după-vânzare service

Declarație:

Pachetul va fi marcat ca un cadou personal cu o valoare mai mică de mică valoare pentru a vă ajuta să economisiți taxe vamale.Dar dacă sunteți încă perceput taxe vamale cu factura scăzută, trebuie să plătească taxa de unul singur.Prețul nu include orice taxe vamale.

Metoda de plata

Acceptam transfer Bancar, Alipay, Western Union, card Visa.În cazul în care clienții doresc să plătească prin Card de Credit sau Card de Debit prin Balioilhaircare.ro.

Transport maritim și de Manipulare

1. Mai multe achiziții plan de economisire: vă Rugăm să asigurați-vă unică de plată pentru fiecare element ai câștigat.Vom combina de transport maritim, atunci când face mai multe achiziții.

Uneori, timpul de livrare poate dura un pic mai mult din cauza de expediere Locale sau din alte motive.

2. Corecte și suficiente informații corespunzătoare: vă Rugăm să completați numărul de telefon, adresa de livrare, atunci când plasați o comandă, astfel încât să putem posta pachetul de siguranță și fără probleme.Întotdeauna asigurați-vă că furnizați suficiente informații pentru a ne ajuta face o lin livrare.

Politica de returnare

1. Coletul de retur trebuie să fie în ambalajul original, totul trebuie să fie în stare nouă.Piese lipsă sau ceva nu este in starea originala, aceasta nu va fi calificat pentru orice rambursare.Va vom oferi informatii relevante pentru Balioilhaircare.ro și Alipay, cum ar fi expeditorii\' de confirmare și fotografii de produse.Înlocuirea și restituirile nu vor fi procesate până la întoarcerea articol primit.

2. În timpul perioadei de garanție, toate schimburile sau de înlocuire din cauza unor defecte sunt gratuite (Cumpărătorul este responsabil pentru taxele de transport).Întotdeauna ne pasă de clientul nostru evaluate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări .Satisfacția dumneavoastră este întotdeauna la noastre de top considerare.

Etichete: inel de prindere, egirl pant, cârlig dop, set pentru femei, metru inel, dop, dorn inel, ring sizer instrument, clemă de capăt, polizor roata

Tip De Element Bijuterii Instrumente Și Echipamente
Bijuterii Instrumente Și Echipamente De Tip Inel Piese De Croit
Numărul De Model HJ-A22
culoare Alb
Accesoriu Cu 7 buc rotund moare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea