Tooarts Fier Sirena Figurine Meserii Cuier de Perete Cârlig de Montare pe Perete Straturi de Prosoape de Saci Cheie Rack Suport Sculptură din Metal pentru Baie

45.67lei

65.24lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

Aceasta este o practică sirena cârlig de perete, și este atractiv si meciurile de acasă pe litoral, plajă case sau orice alte plajă tematice-decor.Acest perete cârlig suport este proiectat pentru a fi suficient de puternic să se ocupe de familia ta haine, prosoape, saci, chei și alte lucruri mici.Acest cuier de perete este pictat manual si are un efect de epocă.Acesta previne cârlige de ruginirea.Cu unghiile(incluse), puteți monta cu ușurință.Agățat cârlige pot fi un mare plus pentru casa ta și de a adăuga o notă mare pentru decor acasă.

Caracteristici:

Atractiv cuier de perete: Acest vintage din metal sirena cârlig de perete este atractiv si meciurile de pe litoral, case, case de pe plajă sau de orice altă plajă tematice-decor.

Structura robust: Acest perete cârlig suport este proiectat pentru a fi suficient de puternic să se ocupe de familia ta haine, prosoape, saci, chei și alte lucruri mici.

Pictate manual și ușor de utilizat: Acest cuier de perete este pictat manual si are un efect de epocă.Acesta previne cârlige de ruginirea.Cu unghiile(incluse), puteți monta cu ușurință.

Economie de spațiu concepție: folosește-l în dormitor, camera de zi sau orice alt spațiu pentru a păstra aceste locuri curat și organizat.

Decor unic: agățat cârlige pot fi un mare plus pentru casa ta și de a adăuga o notă mare pentru decor acasă.Ele sunt foarte atractive și de a face locul un aspect fermecător.

Caietul de sarcini:

Culoare: Albastru și aur

Material: Fier

Dimensiune produs: 23x3x13cm / 9 * 1.2 * 5.1 în

Dimensiune pachet: 25x5x15cm / 9.8 * 2 * 5.9 în

Greutate produs: 95g / 3.4 oz

Pachetul greutate: 155g / 5.5 oz

Lista de pachete:

1 * Cârlig De Perete

Etichete: cheie sirena, pisicile sculptura, set sirena figurine, fier de sculptură, elegant figurine din metal, d titularului, cap de cerb sculptura, iepure paie, sirena de jucărie, leon jucărie

Material Metal
Stil Retro și Nostalgic/Mobilier Vechi
Tema Animale

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea