Motor auto Start Stop Inel Buton Aprindere Capac Ornamental Pentru VW Golf 7 MK7 VII GTI R Tiguan Jetta CC Arteon Passat B8 Touareg T-roc

13.46lei

20.69lei

-34 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descrieri:

1. De înaltă Calitate Material: aliaj de aluminiu material de durabil, rezistent la coroziune, zgârieturi și rezistente la uzură,nu este ușor de spart și de vârstă, care pot asigura putere maxima si durabilitate pentru utilizare de lungă durată.

2. Păstrați Curat: Acest motor start-stop acoperi nu numai ca face masina ta mai luminos, dar, de asemenea, protejează în mod eficient auto originale parte de praf, zgârieturi și abraziune.

3. Ușor de Instalare: mașină butonul start capacul este direct lipite pentru non-distructive de instalare, și folosește adeziv față-verso pentru automobile, whichdoes nu deteriora înaltă calitate non marcarea adeziv pentru decoratiuni interioare.

4. Largă Funcția: mașină butonul start capacul poate Decora motor buton de comutare și pentru a preveni zgârieturi și atingerile accidentale de catre copii.Butonul de comutare capacul este rafinat în execuție, rezistent la uzura caracteristici.Suprafața are un finisaj de calitate, permițându-vă pentru a vedea butonul de poziție dintr-o privire.

5. Design rafinat :3D diamond cut de suprafață, elegant și frumos.Delicat tăiate, proces, produs, suprafața este netedă, fără a răni pe mâini.

Caietul de sarcini:

Culoare: rosu, negru

Material: aliaj de aluminiu

Dimensiune: aproximativ 4 cm*5 cm(W*L)/1.57*1.97 inch

Lista De Ambalare:

1 x Motor Buton Capac Protecție

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală poate o ușoară diferit de imaginea de culoare.

2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de toleranță din cauza manuală de măsurare.

Etichete: grila fata pentru tiguan, wv golf mk7, volkswagen tiguan, passat b6, jetta mk6, mk7, tabloul de bord vw passat, arteon volkswagen, volkswagen touareg, vw golf r

Cerere Universal Auto
Funcția Ușor De Instalare
An 2020
Element De Lungime 5.0cm
Tip De Material Aliaj De Aluminiu
Înălțime Element 5.0cm
Lățime Produs 4.0cm
Dimensiune About 4cm x 5cm
culoare Roșu negru
Tip masina butonul start acoperi
Extern De Certificare De Testare CCC
Material Aliaj De Aluminiu
Numele Modelului Universal
Articol Greutate 40g

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea