Pe Umăr Sirena Rochii De Bal 2019 Nou Negru Cu Maneci Lungi, Matura Tulpina Paiete Rochie De Seara Formale Rochii De Petrecere

543.71lei

863.02lei

-36 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Q: Cât de departe în avans ar trebui să-mi comand rochia?

A: croitorie timp pentru cele mai speciale, de ocazie si de nunta rochii de partid este 7zilele lucrătoare, dar unele rochii cu mai multe e laborate modele sau detaliază poate dura mai mult de croitor.Croitorie ori sunt notate pe fiecare dresss pagina produsului.Timpul de livrare este de 3-8 zile lucratoare.

Q: Pot reveni sau de a anula rochie dacă mă răzgândesc?

A: Chiar standard dimensiune rochii sunt făcute la comandă pentru fiecare clienții.Obiceiul natura noastră rochii înseamnă anulare și politica de returnare este mai strictă decât în alte elemente, deci este important de a comanda cu atenție.

Q: Pot comanda aceasta rochie într-un stil diferit/material/lungime?

A: Fiecare rochie este croita pentru a se potrivi exact ceea ce vedeți în fotografie, și, din păcate, suntem în imposibilitatea de a modifica stilul, lungimea, sau în orice fel a materialelor.

Q: Va rochia mea se potrivesc exact culoarea pe care o vezi pe site-ul dvs.?O: s-ar putea să fie o mică diferență între real dresss culoare și ceea ce vedeți în fotografie, în funcție de monitoare de calculator setările de afișare.

Etichete: rochie de femeie, k rochie de bal, nunta rochii de seara lungi de lux 2020, gala rochii sexy si elegante, tin rochii, balul de absolvire, rochie neagra lunga, cheongsam rochie, 2 bucata lavanda rochie de bal, rochie de bal

Decor Dantela
Tip De Element Rochii De Bal
Ocazie balul de absolvire
Lungime maneca(cm) Plin
Decolteu Barca Gâtului
Tesatura Tip Dantela
Nume De Brand linyixun
Built-in Sutien Da
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Maneca Stil De pe Umăr
Tren Matura-Tren
Talia Naturale
Silueta Trompetă / Sirenă
Numărul De Model Rochie De Bal
Material Spandex
Element De Moda Simplu
Tipul De Imagine Imagini De Referință
Imagini Reale Da

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea