SUNLU FDM Imprimantă 3D S8 Plus Dimensiune 310*310 *400mm cele Mai Cost-eficiente cadru 3d cu Filament Extruder transport Gratuit din Rusia.

811.66lei

1 560.88lei

-47 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Set 1: Imprimanta Set*1

SUNLU imprimantă 3D este unul de cea mai buna calitate de pe desktop imprimante 3D de pe piață.

30 de Minute de Asamblare SUNLU S8 3D DIY Printer】Oferta folosind video și 3D printer instrumente, acesta este dotat cu două piese asamblate, ai nevoie doar de o jumătate de oră pentru a instala imprimanta 3D părți și datele de depanare.Un amuzant experiență în instalare. 【Filament de Detectare Auto & Pierderea de Putere Relua】①Filament de Detectare: pauză Automată dacă filamentul se epuizează sau se rupe ②Power Pierderea Cv: Un singur clic pentru a continua cu ultima imprimare de la putere off.SUNLU Inteligent Imprimantă 3D are capacitatea de a relua imprimarea, chiar și după o pană de curent sau interval apare. 【Construi mare Volum și Cost-eficiente】310x310 x400mm SUNLU DIY Printer 3D permite Incepatori pentru print de mari dimensiuni, modele 3D, precum și.Set complet de 3d printer pachete, Detaliate de asamblare si manual de utilizare, ușor pentru a calibra și de imprimare. 【Gratuit 0,5 kg PLA+ Filament】Plus 0,5 kg 1.75 mm imprimantă 3D cu filament (PLA+ filament) este adăugat.Vă puteți bucura de imprimare odată ce ați ajunge la produsul nostru.

SERVICIILE NOASTRE

Puteți discuta cu noi pentru orice întrebări prin intermediul Comerțului Manager, va vom raspunde imediat, Dacă nu suntem on-line, vă rugăm să ne e-mail, Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 24 de ore.

FEEDBACK-ul

Dacă vă place produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv și 5 stele, Vom aprecia foarte mult.Dacă nu sunteți mulțumit, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi un feedback Neutru sau Negativ, vom încerca noastre cele mai bune pentru a lucra la probleme.vom oferi servicii excelente post-vânzare.Dacă vă place acest articol, vă rugăm să adăugați-l la dumneavoastră "Lista de dorinte", Dacă vă place Magazinul nostru , vă Rugăm să adăugați-l la "Magazin Listă".Vă mulțumesc foarte mult!

TRANSPORT

Toate metoda de transport maritim este selectat pentru tine, doar simțiți-vă liber pentru a comanda.În cele mai multe cazuri, cumpărătorul nu trebuie să plătească orice vamale.Dar, uneori, în unele țări, autoritățile vamale oferta poate fi strictă.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale.Vă rugăm să verificați politica vamală la propriul loc.Dacă trebuie să plătească taxele vamale, este de datoria ta să-ți propria țară, vă Mulțumim pentru înțelegere.Dacă aveți nevoie pentru a declara valoarea reală pe parcle, vă rugăm să ne lăsați un mesaj.

Etichete: delta kit, rusia tricou, 3d scaner, 27.5 cadru din carbon, copia printer, ender 5 plus upgrade, Imprimanta 3d rășină, qidi, negru cu incandescență extruder, 70 printer

Limba Chineză/Engleză
Tip De Interfață SD
Maxim Viteza De Imprimare 0.1
Diametru Duza 0,4 mm
Sistemul De Operare Marlin
Conectarea
Certificare CE
Precizie ±0.01 mm
Felie De Software CRUA
Consumabile Diametru 1,75 mm
Tensiune 110-220V
Origine NC(de Origine)
Tehnologie De Turnare FDM
Fliament 1.75 mm PLA , PLA+, ABS , PETG , SOLDURI, LEMN,PLA Fibra de Carbon
Numărul De Model 3D-PRINTER-S8
Pat Temp 20-100mm/s (Recomand 50mm/s)
Viteza De Imprimare 100mm/s
Color Viteza De Imprimare Normal
Tip 3d printer fdm
Dimensiunea Maximă De Imprimare 310*310*400mm
Nume De Brand SUNLU
Auto-Nivelare No
Format De Fișier gcode
Greutate Pachet
Alimentare 50/60HZ

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea