2020 Nou ECL-132 DIY Kit Supradimensionat Ecran LED Display Electronic Cu Control de la Distanță

74.82lei

103.93lei

-28 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caietul de sarcini:

Culoare:albastru

Tensiune de lucru:5V (alimentare prin USB)

Curent de lucru:30-50mA (în funcție de culoarea de afișare)

Este DIY kit.Utilizatorul trebuie să-l sudez.

ECL-132 de control de la distanță ceas poate afișa ceas de 132pcs 5mm Led-uri.Caractere de afișare dimensiunea este de 81*43mm

Dimensiune produs:23.3x9.5cm/9.17x3.74inch

1>.Funcție Buton.

Butonul din mijloc: Meniul Principal.

Butonul de sus: Creșterea

Butonul de jos: Reduce

Butonul din dreapta: Dreptul de Opțiuni

Butonul din stânga: Stânga Opțiuni

1).Reglați timpul submeniu: Intermitent LED este selectată curent de biți.Chiar 2bits poate regla ore și a plecat 2bits poate regla minute de alte patru butoane.Apăsați butonul din Mijloc salvați și ieșiți această opțiune și introduceți setările de alarmă submeniu.

2).Setările de alarmă submeniu:

Acesta este comutatorul principal pentru 5 canale de alarmă la început.Primul bit display "C", iar ultimii 2 biți flash și de afișare "de la" sau "DE".Butonul de sus și de Jos butonul posibilitatea să comutați pe /DE.Dacă selectați "A", Apoi apăsați butonul din Mijloc a intra la corectarea erorilor submeniu.

Dacă selectați "on",Apăsați butonul din Mijloc pentru a seta primul canal de alarmă.Prima 2bits display "C1" și ultimii 2 biți flash și de afișare "de la" sau "DE".Butonul de sus și de Jos butonul posibilitatea să comutați pe /DE.Dacă selectați "A", Apoi apăsați butonul din Mijloc pentru a seta al doilea canal de alarmă.

Dacă selectați "on", Apăsați butonul din Mijloc pentru a seta ora și minutele.Intermitent LED este selectată curent de biți.Chiar 2bits poate regla ore și a plecat 2bits poate regla minute de alte patru butoane.Butonul din dreapta și stânga buton poate selecte ore și minute.Butonul de sus și butonului de buton se poate seta timpul de alarmă.Apoi Apăsați butonul din Mijloc pentru a seta al doilea canal de alarmă.

Apoi setați alte alarme prin aceleași etape.După ce setați fitth de alarmă, apăsați butonul din Mijloc a intra la corectarea erorilor submeniu.

3).Corectarea erorilor submeniu:

Primul bit display "n", iar ultimii 2 biți flash și de afișare "de la" sau "DE".Butonul de sus și de Jos butonul posibilitatea să comutați pe /DE.Dacă selectați "A", Apoi apăsați butonul din Mijloc pentru afișarea normală.

Dacă selectați "on", Apăsați butonul din Mijloc pentru a seta corectarea parametrilor.Ultima 2bits flash și reprezintă de zile.Apoi apăsați butonul din Mijloc pentru a seta al doilea.Apoi apăsați butonul din Mijloc pentru afișarea normală.

2>.Butonul de comenzi rapide caracteristici

1).La normal starea de afișare,apăsați butonul de sus poate închide sau deschide afișajul.

2).La normal starea de afișare,apăsați butonului butonului poate comuta oră/minut sau un minut/doua display.(Patru Led-uri în orientul mijlociu nu va clipi sau va fi aprins pe minut/doua de stare).

3).La normal starea de afișare,apăsați butonul din stânga puteți seta 5-canal de alarmă.

4).La normal starea de afișare,apăsați butonul din dreapta pentru corectarea doua,LED-ul va afișa "ESC",după câteva secunde,afișajul minut/secundă și a doua biți flash.Și după câteva secunde,de 4 biți flash.Asigurați-vă un timp exacte apoi apăsați butonul din mijloc pentru a seta al doilea și la afișarea normală.

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Pachetul Include:

1 x diy ceas kit

1 x ceas caz

1 x control de la Distanță

Etichete: electron kit, diy kit de electroni, logitech harmony, lg magic remote jocuri, control logitech, cutie mod, electronice proiector ecran de la distanță, lg magic remote acoperi egipt, diy kit electronice ceas, universal control de la distanță standuri

Utilizarea Universal
Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)
Comunicare Wireless RF

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea