Card de Memorie SanDisk de Mare Rezistenta Monitorizare Video 32GB 64GB MicroSD Card SDHC/SDXC Class10 40MB/s TF Card pentru Monitorizare Video

34.89lei

74.24lei

-53 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

1. Meci Perfect cu dumneavoastră de conducere recorder sau acasă sistem de monitorizare Extrem de durabil pentru înregistrarea continuă 2. Scris continuu poate avea un impact pe cardul de memorie, dar acest card de memorie este conceput pentru a fi calificat pentru această sarcină.Acest 256GB card permite ușor de înregistrare de până la 20.000 de ore de video. 3. Cu acest 256GB, vă puteți înregistra și de a salva mai multe videoclipuri în rescrie interval. 4. A face față condițiilor dure având în Vedere că, uneori, ai nevoie pentru a înregistra video în mai puțin de condiții ideale, SanDisk® de ÎNALTĂ REZISTENȚĂ pentru card de memorie microSDTM este rezistent la temperatură, apă, șoc, și X-ray de protecție. 5. Înregistrare video full HD sau 4K video SanDisk® de ÎNALTĂ REZISTENȚĂ microSDTM carduri de memorie sunt disponibile în Clasa 10, U3 și V30 video note și suport video full HD sau 4K video. 6. Backup rapid, economisind timp SanDisk® de ÎNALTĂ REZISTENȚĂ pentru card de memorie microSDTM pot citi sau de a transfera video cu ușurință cu un cititor de carduri viteză de până la 100MB/sec.

Înregistrare video full HD sau 4K video

Meci Perfect cu dumneavoastră de conducere recorder sau de monitorizare acasă systeme detaliile din punct de vânzare de mai sus, atragerea și furnizarea de încredere a potențialilor utilizatori.SanDisk® de ÎNALTĂ REZISTENȚĂ microSDTM carduri de memorie sunt disponibile în Clasa 10, U3 și V30 video note și suport video full HD sau 4K video.

Extrem de durabil, înregistrare continuă

Scris continuu poate avea un impact pe cardul de memorie, dar acest card de memorie este conceput pentru a fi calificat pentru această sarcină.Acest 256GB card permite ușor de înregistrare de până la 20.000 de ore de video.detaliile din punct de vânzare de mai sus, atragerea și furnizarea de încredere a potențialilor utilizatori.

Backup rapid, economisind timp

SanDisk® de ÎNALTĂ REZISTENȚĂ pentru card de memorie microSDTM pot citi sau de a transfera video cu ușurință cu un cititor de carduri viteză de până la 100MB/sec.

A face față condițiilor dure

Având în vedere că, uneori, ai nevoie pentru a înregistra video în mai puțin de condiții ideale, SanDisk® de ÎNALTĂ REZISTENȚĂ pentru card de memorie microSDTM este rezistent la temperatură, apă, șoc, și X-ray de protecție.

Divulgarea

High-definition (1920x1080) și/sau Ultra HD 4K (3840x2160) suport video poate varia în funcție de dispozitiv gazdă, atribute de fișier, condițiile de utilizare, și de alți factori.U3 și U1 video niveluri reprezintă performanța opțiuni care acceptă înregistrare video în timp real în UHS-activat dispozitive gazdă.La V30 video rating indică performanța opțiune pentru a sprijini în timp real de înregistrare video la 30 MB/sec continuă captura video de viteza UHS-activat dispozitive gazdă.Viteze de citire de până la 100MB/sec; scrie viteze de până la 40MB/sec.Bazat pe testarea internă; performanțele reale pot fi ușor mai scăzute în funcție de gazdă a echipamentelor, de condițiile de utilizare, și de alți factori. 1MB = 1.000.000 de bytes.

Despre capacitate: 16GB = aproximativ 14RO-15GB 32GB=aproximativ 28GB-30GB 64GB=aproximativ 58GB-60GB 128GB=aproximativ 115GB-119GB 256GB=aproximativ 230GB-238GB capacitatea produs este în conformitate cu:1MB=1000KB,1G=1000MB,Pentru a calcula, sistemul de operare este un algoritm binar care este 1MB=1024KB, 1G=1024MB, astfel încât vă rugăm să acorde o atenție la capacitatea actuală este marcată de capacitate de 90%-93% Despre viteza: Oficial implicite din fabrică valoare de viteză este ideală valoarea maximă, viteza reală a procesului de testare și utilizarea legate de mediu (cum ar fi utilizarea de echipamente, configurații diferite, diferite tipuri de fișiere de stocare viteza este diferit, pentru că tipul de fișier, dimensiunea, de dimensiuni Diferite și diferite), astfel încât nu putem garanta viteza reală valoare Ne putem 100% promit că produsul nostru sunt 100% originale, există o verificare de securitate eticheta de pe fiecare pachet.Despre testare: Dacă doriți să testați viteza de mare viteză card de memorie de pe computerul dvs., utilizați o înaltă calitate USB3.0 card reader pentru a testa pe USB3.0 conectorul corespunzător de pe calculator (USB2.0 conector va provoca un blocaj care limitează viteza de mare viteză card de memorie) opriți interferențe de la alte computere program.

Etichete: flash kingston, card tf, sticlă gigabyte, sigiliul unitate flash usb, ms card de memorie, micro sd sandisk magazin, 128gb micro sd, pny micro sd 256gb, housse sandisk extreme, monitor pc

Viteza De Scriere până la 40MB/sec
Nume De Brand SanDisk
Tip TF / Micro SD Card
Certificare CE
Companie de producție De producție autorizate de către Irlandezi SanDisk de Fabricație
Pachet Da
Origine NC(de Origine)
Viteza De Citire/Scriere class10 u3
Dimensiune 15 mm x 11 mm x 1mm
Numărul De Model SDSQQNR
Viteza Video C10 U3 V30
Viteza De Citire până la 100MB / sec

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea