Bucătărie de Copt Ulei de Măsline Sticla cu Pulverizator Ulei Otet Sticle de Spray Pompa de Apa Sos Bărci Grătar GRĂTAR Pulverizator GRĂTAR Instrumente de Bucatarie Salata

43.56lei

66.03lei

-34 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Pahar Ulei De Măsline Pulverizator Spray Ulei Sticle Goale De Oțet Sticla De Ulei De Gătit Distribuitor Instrument Salata De Grătar De Bucătărie De Copt

Caracteristici: CALITATE PREMIUM-a Făcut de înaltă calitate din oțel inoxidabil și sticlă, BPA gratuit și eco-friendly, 100% siguranța alimentelor grad.Smart design de sticlă transparentă oală, vă pot spune cantitatea de lichid rămasă cu ușurință.MULTI - SCOP ... Perfect ustensile de bucătărie, unelte pentru casa si bucatarie.Umple acest pulverizator cu dumneavoastră preferat de uleiuri, ulei de floarea soarelui, oțet, sos de soia, lamaie si suc de lămâie, sherry sau vin Marsala.Și utilizate pe scară largă pentru luare salata, Gatit,Coacere, Prajire, Frigere, Prajire, GRATAR si asa mai departe Ușor De Utilizat: ulei pulverizator distribuitor este de 100 ml capacitate, pur și simplu faceți clic pe pompa de presiune pentru a pulveriza o amendă, chiar și uniformă ceață, controla cu precizie cantitatea de condimente (otet ulei sos de vin) atunci când bucurați-vă de distracție de gătit.UȘOR DE UTILIZAT și CURAT ... Simplu de pompare de acțiune care produce o ceață fină și mai uniformă în pulverizare și de a controla cantitatea de petrol pe timp folosit la gatit, după utilizare, puteți deșurubați capacul și se spală cu un detergent sau apă caldă Caietul de sarcini: Material: otel inoxidabil + plumb sticla Culoare: transparent Dimensiuni: inaltime: aproximativ 17.5 cm, diametrul bazei: aproximativ 4 cm Capacitate: 100 ml Greutate:Aproximativ 240g Pachet Incluse : 1 buc X Goale Sticla cu Pulverizator Notă: 1. Culoarea de post pot fi ușor diferite de imagine, din cauza diferenței în lumină și ecran. 2. Vă rugăm să permită o diferență de 0,5-2 cm din cauza manuală de măsurare. 3.Vom testați cu atenție fiecare element înainte de expediere.De asigurare a calității la toate dragi clienți!Vă mulțumim pentru feedback-ul pozitiv și de suport de cumpărători, să alți cumpărători siguri pentru a cumpara!

Pls notă:

1.Dacă aveți în continuare întrebări cu privire la plata, nu ezitați să ne contactați.

2.Vom trimite articolele termen de 1-4 zile după ce sistemul confirmă cumpărători de plată.

3. Dacă u nevoie pentru a alege exprima de transport maritim, Pls contactati-ne pentru a modifica taxa de transport. (Cum ar fi, EMS, DHL, fedex, TNT, SF)

Returnare Și Rambursare

1.Va vom returna cumpărători în cazul în care cumpărătorii returnează elemente în termen de 15 zile de cumpărători primirea de articole pentru orice motiv.Cu toate acestea,cumpărătorii ar trebui să suporte întoarce de transport maritim de marfă și asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.

2. Elemente cumpărătorul a primit nu este conform descrierii, se întoarce de acceptat sau de a păstra poziția și să ajungă la un acord cu vânzătorul cu privire la restituirea sumei.

Despre Feedback-Ul

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele, precum și un 5-star detaliate pentru rating.Odată ce ne arată o captură de ecran de feedback-ul, noi va oferim un discount suplimentar de 5% la următoarea comandă, vă rugăm să ne contactați înainte de următoarea ordine de plată.

2. Dacă împărtășiți link-uri de produse pe site-ul de rețele sociale sau pe Facebook, veți primi o suplimentare de 10% reducere la urmatorul abonament la produsele noastre.vă rugăm să ne contactați înainte de următoarea ordine de plată.

3.Dacă nu sunteți mulțumit de tranzacție, vă rugăm să NE CONTACTAȚI înainte de a transmite evaluare.Noi credem că totul ar putea fi rezolvate prin comunicare.

Etichete: elfii magice logo-ul, wild kratts filme, true grit pulover, wifi extender 5 cm, adevărat acoperis verde, p21w reverse lumina, magic bat tricou, tunesquad pantaloni, tunere vioara clip

Numărul de Bucăți 2
Numărul De Model Spray Sticla Goala
Material din oțel inoxidabil + plumb sticlă
Capacitate 100ml
Certificare CIQ
Utilizarea Instrumente de bucătărie,GRĂTAR,Salate,Copt
Tip Gătit Seturi De Scule
Caracteristică Eco-Friendly
culoare Transparent
Dimensiune about 17.5cm, base diameter

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea