De urgență Trusă de Supraviețuire 47 în 1 Echipamentul de Supraviețuire Trusa de scule SOS Instrument de Supraviețuire de Urgență Pătură Tactical Pen Lanterna Clește de Sârmă S

158.98lei

198.70lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Mare Cadou

O idee pentru cei Care Iubește de Supraviețuire în Sălbăticie, Camping, Alpinism, Drumetii, Vanatoare, etc.

Vă rugăm să lăsați o notă, dacă doriți o altă culoare tactice sac

Upgrade-Ul De Supraviețuire Cuțit:

De înaltă calitate Elvețiană Pentru supraviețuire cuțit pentru orice utilizare.

O tactică de supraviețuire sac, multe opțiune de culoare ( puteți să-l atârna în mare alpinism geantă sau în orice mod doriți )

Multifunctionala De Supravietuire Brățară Brățară

Multi instrument clește

Upgrade-Busola: bezel rotativ 360 de grade pentru o usoara navigare si orientare cu busola, strălucește în întuneric, făcându-l ușor de citit în orice vreme, în orice moment.

Heavy-Duty Tact-Stilou cu Vârf din Carbură : fabricat din oțel de tungsten pentru rezistenta superioara & portabilitate, sparge un geam / sticla, de evacuare în situații de urgență

Lanterna cu zoom design: 3 moduri de lumina ca high / low / strobe.cu ultra-luminos LED-uri, și capacitatea de a rula de ore de la doar o singură baterie AA (BATERIA NU este INCLUSĂ).

Midical Primul ajutor & unelte de Pescuit

14 in 1 Card de Credit Cuțit:card de credit de dimensiuni, ușor să se potrivească în portofel, buzunar.Negru și argintiu disponibil culoare trimis la întâmplare

Sârmă Văzut & Sticla De Apa Clip:

folosit pentru tăierea de lemn (nu mai mult de 3 cm), plastic, os, cauciuc și metal moale.simplu și ferm modalitate de a transporta sticle de apă.

Cordon Parașută Camping Coarda

Buzunar de mai jos

De urgență Pătură: oferă ușor de convenabil de protecție în toate vreme rece sau cald membre.

Mai multe instrumente..

Pelerina De Ploaie Carabină

Pachetele incluse

Ca o țară vamale interzis cuțit, cum ar fi Arabia Saudită sau Brazilia nu poate accepta cuțit, vă rugăm să alegeți care sku: nici un cuțit .

Picătură de transport maritim de bun venit

1. Toate coletul va pack cu bine cutie de carton si punga de plastic negru. 2. Nu va include orice informații despre companie sau altele in colet. 3. Toate coletul se va trimite prin urmărite de urmărire.Vă rugăm să ne contactați pentru orice qusetion.

Transport: Ca de transport maritim internațional este afectat de mai mulți factori: obiceiuri, bilete de avion, vreme, războiul, comerțul, politica, etc,daca nu ai primit coletul tău după asteapta zile lucrătoare, vă rugăm să ne contactați, vom lua înapoi la tine ASAP.Despre vamale: Dacă aveți orice întrebare cu privire la numele produsului sau picătură navă de comandă, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.Plata: În prezent, acceptăm Balioilhaircare.ro de plată.Putem livra coletul la Balioilhaircare.ro adresa, te rog remarcat altă adresă în Balioilhaircare.ro dacă doriți să modificați.Feedback-ul: Satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru principal și feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi.Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi feedback-ul neutru și negativ, feedback-ul,și vă rugăm să ne dea timp pentru a rezolva plângerea, satisfactia completa este de datoria noastră.Retur: Toate articolele vor fi atent verificate și ambalate în condiții bune.Va oferim 14 de zile mort la sosire replaycement de garanție de la data primirii.Despre noi: Ne garantează pentru toți clienții să fie mulțumiți cu produsul nostru.Dacă nu sunteți mulțumit, vom încerca noastre cele mai bune pentru a te face multumit pe site-cumpărare.Contactați-ne: Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în Balioilhaircare.ro, toate mesajele vor răspunde în termen de 12 de ore.

Etichete: jpc multicam, medic husă, supraviețuirea multi tool, oleo piese, 1 sos kit, extracție fma, S47, mare pătură de urgență, echipament tactic, kit surviv

Camping kit 1 Sticla clip
Camping kit 7 Sticla De Apa Clip
Camping kit 8 14 in 1 Multifunctional Sabie Carte
Camping kit 4 Briceag tactic
Numele produsului Tactic Molle IFAK Husă de Urgență de Prim Ajutor
Camping kit 12 Buzunar de mai jos
Camping kit 5 Busola de aur
11pcs unelte de pescuit Mai 13pcs medicale, trusa de prim ajutor
Camping kit 2 SOS Lanterna ( Flash fade 3 funcția)
Camping kit 3 Auto-apărare Tactice pen
Tip Truse De Prim Ajutor
Camping kit 15 Cordon parașută
Camping kit 6 Anti-insecte de urgență pătură
Camping kit 9 sârmă văzut
Camping kit 13 pelerina de ploaie
Camping kit 11 Tactic sac
Origine NC(de Origine)
Camping kit 16 2 buc Carabină
Camping kit 10 multifuncțional bratara bratara
Nume De Brand EMAK
Camping kit 14 Multifuncțional pliere clește
Utilizare În Aer Liber Camping De Călătorie

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea