Electric Câine Tuns De Unghii Unghii Câine Polizor Animale De Companie De Unghii Șlefuitor Manichiura Unghii Câine Cutter Animale De Unghii Deget De La Picior De Tuns Animale De Companie De Unghii Tuns

19.08lei

27.25lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere Produs Dimensiune: Aprox. 6.89" x 0.91"(17,5 cm x 2.3 cm), Alimentat de 2 x baterii AA ( Nu sunt incluse ) Culoare: Ca imagine arată Cu comutator On/Off, ușor de utilizat.

Acest produs este revolutionar de tuns de unghii pentru cainele, pisica sau alte animale de companie cu unghiile.Este cel mai nou și cel mai rapid mod de a păstra unghiile animalului tau de companie trim rotunjite și netede, fără mizerie.

Acum puteți cu ușurință și fără durere tăiați unghiile animalului tau de companie oriunde, fără dureri cauzate de tradiționale unghiera.Mai puțin zgomot și nu te va speria animalul tau de companie.Mai sigur, mai rapid și mai confortabil decât tradiționale clippers.Greutate de lumină și ușor de transportat.Nu se va sparge, splinter sau rupe unghiile.

Pachetul Inclus: 1 buc x animale de companie de unghii tuns 3pcs x emery wheel

Despre noi

1.Suntem o companie mare și avem control de calitate pentru fiecare produs în magazin.deci, putem oferi preturi competitive.(Produse de înaltă calitate cu Motivele Pret )

2.Face Elementul în lista dvs. de dorinte , puteți obține mai multe reduceri.

3.Vom face promovarea de noi produse cu cel mai mic preț .De zi cu zi în mod constant surprize......

Despre transport

1.Când paypmen este confrimed , Ne va livra comanda în ziua promisă (în mod Normal în 3 zile )

2.Vă rugăm să alegeți metoda de livrare pe care doriți .Dacă nu aveți primi comanda promis , vă rugăm să ne lăsați un mesaj ,ne-ar serivce pentru tine .

Dacă nu primesc comanda sau Ceva de Sac se întâmplă cu calitatea , putem rambursare completă sau retrimite .Promisiunea mea!

Despre feedback-ul

Dacă te elemente și mulțumit cu el.Ne-ar fi recunoscător dacă ne poate ajuta să ne lăsați un feedback bun Despre transport maritim .

Etichete: câine de tuns de unghii, aprovizionare pentru animale de companie, câinele unghiile clippers, câinele unghii tăiere, câine de unghii, breloc nailon, cuie masina de tocat, electrice de tuns de unghii, câinele electric de tuns de unghii, copii animale unghiera

Categorii De Produse Unghiera
Cerere ELECTRICE
Origine NC(de Origine)
Material Plastic
Potrivit Caine/pisica

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea