Hot Wheels-si Revina Raceway Set Dublu de Joaca Piesa de turnat sub presiune Jucării Masina de Curse Scorul Câștigător Jucărie pentru Copii Ziua de nastere Cadou de Crăciun FDF27

233.68lei

519.30lei

-55 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Lupta cu prietenii tăi și de a testa abilitățile dumneavoastră, chiuveta mașina în trapă

Cu ajutorul a două rotativ buclă lansatoare, doi copii se pot scufunda mașinile în toate uși capcană cât mai repede posibil

În modul single player, încercați pentru a lovi ținta de două ori pentru dublu distracție-toate capcanele sunt realizabile

Pentru a maximiza punctele tale prin scufundarea mașini într-țintă diferite capcane.Cel mai greu țintă, mai mare scor!

Porniți mașina prin bucla și vizează țintă!

Hot Wheels sări piesa este cel mai interesant mod de a juca masini Hot Wheels!

Dacă se simt norocos, ei pot încerca să urmărească ținta și câștiga în mod automat.În modul single player, încercați pentru a lovi ținta de două ori pentru a dubla distracție-toate capcanele sunt realizabile.Viguros masina elastice a barei de protecție spate și mai departe într-adevăr îmbunătățește acțiunea!Mai multe mașini trebuie să joci, mai distractiv.

Atât cu ridicata, cât și direct de transport sunt binevenite.

Directe de transport maritim, putem trimite produsele la clientii dvs.

Inainte de a cumpara, vă rugăm să citiți cu atenție acest articol pentru a reduce neînțelegerile și de a ajuta-ne să crească împreună.

1. Ne putem asigura că produsele noastre au fost atent verificate înainte de expediere.

2. Dacă sunteți o nevoie urgentă de produs, dacă nu puteți să așteptați cu răbdare pentru poșta pachet de China Post, vă rugăm să alegeți express metoda de livrare.Dacă alegeți China Post Air Mail, dar acesta este utilizat atunci când transportul este întârziată.Vă rugăm să nu accepte orice restituiri sau dispute, dar ne-ar plăcea pentru a vă ajuta să prelungi durata de procesare a comenzii.

3. Puteți folosi toate produsele de la plată.De obicei, noi vă va oferi numărul de urmărire în termen de 24 de ore și trimite pachetul în termen de 48 de ore.După ce pachetul este trimis, acesta nu poate fi controlat de noi.Foarte dependentă de transport internațional, am sincer sper că puteți înțelege și să aștepte cu răbdare.Dacă nu există nici o întârziere, vom încerca noastre cele mai bune pentru a ajuta și să ne anunțați.

4. Dacă achiziția de protecție de expirarea timpului, vă rugăm să ne contactați, vă putem ajuta să prelungi durata de protecție.

Despre feedback-ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.Feedback-ul este foarte important.Vă îndemnăm să ne contactați imediat înainte de a da-ne feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem rezolva problema în mod satisfăcător.

Etichete: auto hot wheels 164, teku hotwheels, mattel hot wheels batman, hot wheels 164 5, busola lemn, hot wheels batman bike, hotwheels mii, bruno papusa, tesco hot wheels garaj final, casablanca poster

Categorie Jucarie masina de circuit
Tip Masina
Plastic Tip ABS
Origine NC(de Origine)
Material Plastic
Intervalul De Vârstă > 3 ani
Caracteristică Hot Wheels Trafic Serie
culoare Multi color
Articol Dimensiuni LxWxH 2.75 x 22,5 x 13,5 cm
Greutate 1300g
Numărul De Model FDF27
Tema HOT WHEELS
Producător MATTEL
Certificare CE
Nume De Brand HOT WHEELS

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea