1 Buc Culoare Solidă în aer liber Mare Brim Sun Hat Visor Sapca Protectie UV Față, pe Gât, Acoperi Respirabil Drumeții Soare Proteja Capacul de sex Feminin

17.55lei

23.37lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Informații Despre Produs:

1、Respirabil Tesatura: hat materialul este respirabil, confortabil, de protecție solară și uscare rapidă.Este anti-ultraviolete și caracteristici disiparea căldurii rapid și răcire functie!

2、Prelungit Extins Refuz: Cu prelungit și extins refuz, pălăria oferă 360 de grade de protecție solară.Acesta poate fi pliat la voi, ușor de transportat.

3、coada-Calului Gaura Design: pălăria este proiectat cu coada-calului gaura, astfel încât să puteți pune coada de cal ca să te facă să respirabil și nu sufocant.Crema de protecție solară cu gluga masca vă poate oferi protecție completă.

4、Reglabil Windproof Coarda: Atașarea unui vânt coarda atunci când de echitatie biciclete poate preveni eficient vântul pălăria.

5、Pliabil Depozitare: Pliabil la magazin, pălăria este ușor de a efectua pentru a călători.Este potrivit pentru excursii de zi cu zi, cum ar fi în aer liber, călărie, pescuit, care rulează, sport in aer liber, alpinism, golf, tenis, plajă și așa mai departe.

Caietul de sarcini:

Material: poliester bumbac

Marimea: M (56-58cm)

Stil: Coreeană

Model: cires

Funcția: protecție solară, protecția gât, respirabil, umbra

Margine: margine plat

Pălărie de top stil: dome

Pălărie stil: mare refuz

Culoare: kaki, albastru, violet, roz

Potrivit anotimpuri: vara, iarna, primavara, toamna

Lista De Ambalare:

1 * Gât Soare Pălărie De Protecție

Notă: din Cauza echipamente de fotografiere și de alți factori, cum ar fi lumina, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferită de cea din imagine.

Imagini De Produs:

Etichete: logo-ul pălării de soare, maternitate bluze si topuri pentru gravide, parasolar, bmw manusa, hat pentru femei, hidro palarie de soare doamnelor, bucket hat pentru femei, lumea pălărie panama, vizor capac, chaleco femininos

Model Tip DOT
Picătură de transport maritim Suport
Tip De Element Pălării De Soare
Gen FEMEI
Material Poliester
Stil Casual
Numărul De Model palarie de soare cu protecție gât
Numele Departamentului Adult
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea