Presa franceză Filtru de Cafea cu 1000ml de Mare Capacitate, Rezistent la Căldură, de uz Casnic Parte, Filtru de Cafea pentru 5-8 Persoane Utiliza Noi

30.10lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Ușor de Utilizat: puteți utiliza această sticlă presa franceză de îndată ce veți obține-l.Doar se toarnă în cafea sau ceai și împinge în jos pistonul încet.Puteți, de asemenea, urmați instrucțiunile atunci când este necesar.

În condiții de siguranță și Durabile: oțel inox presă de cafea este realizat din înalt grad de sticlă borosilicată și oțel inoxidabil, în condiții de siguranță pentru utilizare și ușor de a păstra curat.

Capacitate mare: Acest pahar de sticlă este 1000ml și potrivite pentru 5-8 persoane folosesc la un moment dat.

Suplimentar de Filtrare Funcția Noastră de cafea și ceainic vine cu 3 suplimentar din otel inoxidabil ecran filtre pentru a ajuta la minimizarea cantității reziduale de motive în cafea sau ceai.

Bucurați-vă de Liniște Viața Noastră de presa franceză este fabricat din sticlă borosilicată de a reduce zgomot disonant în timp ce împingeți în jos pistonul, oferindu-vă o liniștită și pașnică pauza.

Caietul de sarcini: Material: sticlă Borosilicată + PP + inox Culoare: Argintiu Capacitate: 1000ml Produs dimensiune: 215 * 95mm greutate Produs: 0,9 kg

Pachetul De Conținut: 1 *Parte, Filtru De Cafea

Promisiune: Dacă produsul are probleme de calitate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, ne va ajuta să rezolve problema cât mai repede posibil.

Etichete: aeropress cafea, filtru de cafea piston, presa franceză ceai, cupru turk, kona presa franceză filtru de cafea, bere rece masina, c1000, cafea franceză, espresso presă de mână, mucegai oală

Ibric De Cafea Tip Filtre Cafea
Material Din Oțel Inoxidabil
Nume De Brand faroot
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea