Tayogo S2 Conducție Osoasă Cască Bluetooth 5.0 Căști fără Fir în aer liber Sport Sweatproof cu Cască cu Microfon Cască Handsfree

148.61lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Model Nr: S2

Produs Aplicabilitate

La setul cu cască conducție osoasă se deschide cu ureche căști wireless.Mai ales se potrivește pentru Alergare, Sport, Fitness | Sweatproof, Ușor, Hands-Free în timp ce faci exercitii ca ascultare, după cum puteți.

Perfect pentru birou, de călătorie, de funcționare, și trăiesc viața pe drum, aceste prime căști Bluetooth cu built-in microfoane oferi posibilitatea de a asculta melodiile preferate fără a pierde o clipă.

Doar vrei să asculți muzica ta oriunde te duci nu înseamnă că nu trebuie să ratați pe oameni, locul de muncă, sau în spațiul din jurul tău, prin blocarea pe toate.De aceea, am dezvoltat Tayogo Conducție Osoasă Căști că utilizați advanced open-ear tehnologie pentru a oferi un sunet de înaltă fidelitate pe care doar tu poți ureche și fără a limita cele de sunete naturale în zona dumneavoastră.

Detalii produs Conducție Osoasă Căști Ureche Deschisă Experiență de Ascultare Bluetooth 5.0 Conectivitate Built-In Microfon Flexibil, Sweatproof Confort de Lungă Durată Baterie Reîncărcabilă Până la 6 Ore de Redare iOS și Android Compatibil Dynamic Range și Bas

Aceste căști de reîncărcare rapid și oferă până la 6 ore de redare de timp, oferi mai mult sprijin atunci când sunteți în deplasare, de lucru, sau la sală.

Ușor, confortabil, unul-size-se potrivește-majoritatea design le face perfect pentru bărbați și femei care iubesc să ascult muzică și valoarea de confort, fără a sacrifica stilul.

Conștientizarea Maxim

Designul unic poziții de "vorbitori" în spatele urechilor, care vă permit să ascultați lumea din jurul tău și muzică în același timp; și tot fără alții auzi ce asculti, lipsește pe oameni să vorbească, sau griji despre masini sau de mișcare activă.

Compatibilitate Universală

Open-ear conducție osoasă căști sunt compatibile cu o gamă largă de iOS, Android, și dispozitive Windows, bucurați-vă de conectivitate perfectă cu toate dispozitivele mobile preferate de până la 33 de mers; ideal pentru smartphone-uri în buzunar sau care lucrează la un birou.

Microfonul încorporat vă permite să efectua și prelua apeluri de pe zbor, permițându-vă să vorbesc cu membrii familiei, prieteni, sau la birou, fără a avea vreodată pentru a încetini.

Nostru căști sunt realizate cu un IP55 rezistent la apă de rating pentru a le da un sweatproof design care vă ajută să păstrați-le în loc când ești alergare, ciclism, sau de a fi activ.

Aceste căști sunt un one-size-fits-toate pentru a se potrivi adulți de toate dimensiunile.Acestea nu pot oferi confort optim în timp ce poartă căști sau ochelari pentru perioade lungi de timp.

Lista de ambalare

Căști*1

Manual de utilizare*1

Dopul(culoare aleatorii)*1

Cablu De Încărcare*1

Etichete: magazin de căști fără fir, bluetooth earpiec, radeon rx, os conduită, ft conducție osoasă căști, bluetooth dispozitiv de management de cab, earphon, dispozitiv de management de cab, TRN V20, albastru căști bluetooth

Funcția Căști Bluetooth
culoare roșu
Metoda De Încărcare Baterii
Caracteristici Cu Microfon
Magnet Tip Alte
Sensibilitatea 122±3dBdB
Rezistenta 50 ΩΩ
Numărul De Șoferi 1
Suport Card De Memorie No
Rezistent la apa No
Versiune Bluetooth 5.0
Vocalism Principiu Orthodynamic
Cupelor De Tip Sigilat
Lungimea Liniei 0Nonem
Caracteristică Conducție Osoasă
Numărul De Model S2
Control Al Volumului Da
Driver Diametru 3mm
Comunicare Wireless
Codecs AAC
Tip Wireless Bluetooth
Conectori USB
Buton De Control Da
Este wireless Da
Sprijin APP No
Impedanța până la 32 Ω
Nume De Brand Tayogo
Stil Căști
Căști Tampoane De Material Silicon
Cu Microfon Da
Fel sport căști
Activă A Zgomotului De Fond Da

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea