De înaltă Calitate 2-In-1 USB Otoscop Ureche Camera OTG Pentru Xiaomi Samsung Android PC Ureche de Curățare Camera Endoscop Earpick Instrument

54.55lei

57.40lei

-4 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

De înaltă Calitate 2-In-1 USB Otoscop Ureche Camera OTG Pentru Xiaomi Samsung Android PC Ureche de Curățare Camera Endoscop Earpick Instrument

Vă rugăm să verificați telefonul cu atenție înainte de a comanda.

Acest produs este un vizual HD ureche instrument de curățare, are o mini camera endoscop și ureche lingura.Cu acest aparat, puteți vedea partea interioară a urechilor.

Acest lucru se poate evita damge urechi atunci când le curățați.Se poate lucra cu telefoane Android care au susținut OTG și UVC funcție.și windows PC.

Notă: funcționează Doar cu Android 4.0 și mai sus 4.1,4.2 sistemul de telefon, Nu are suport pentru iOS sistem.Telefonul Android ar trebui să are OTG și UVC funcție.

Aici sunt unele modele de telefoane care pot lucra cu ea (Am testat), vă Rugăm să verificați telefonul cu atenție înainte de a comanda.

HD 0.3 M Pixel CMOS de Înaltă Rezoluție aparat de Fotografiat

5.5 mm Cap de Cameră, Încălzire

6 Lumini Led, luminozitate reglabilă

2-În-1 Conector USB, conectați la telefon android sau windows PC

Lucra cu UNELE Modele de telefoane Mobile Android (Nu Toate Modelele) și Windows PC

Suport de înregistrare video, foto lua de pe telefonul mobil

Perfect pentru ureche/nas de curățare, consultați alt loc nu se poate ajunge la

Se poate face mai mult, doar foloseste-ti Imaginatia

Capul camerei OD: 5.5 mm

Obiectiv:0 .3M Pixel CMOS aparat de fotografiat, 6leds

Rezolutie: Telefon Mobil:640x480P;

Frame Rate: 30FPS

Interfata: 2-In-1 USB

Cel mai bun Distanța de Observație: 1.5 cm

Suport modele de telefoane mobile: Pentru sistemul Android cu OTG și UVC funcție.

1X Camera Pen

1X Ureche Linguri

1X Praf Burduf

1X Manual de Utilizare

1X CD

TRANSPORT

1.Vom trimite articole în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

2.Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țările individuale și de alți factori .

3.Noi folosim Balioilhaircare.ro adresă ca adresă de livrare, vă rugăm să confirmați adresa înainte de a plăti.PLATA

*Acceptam Balioilhaircare.ro Escrow de plată, inclusiv card de Credit Visa , MasterCard, Card de Credit , Western Union și alte opțiuni de plată .Puteți alege pentru a se potrivi dvs. de plată..

*Plata trebuie să fie primite în termen de 1 zile după ce a plasat comanda.SERVICII

30 Zile Banii Înapoi De Garantare:

1. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul cumparat de la noi, vă rugăm să ne informați (prin e-mail, Balioilhaircare.ro mesaj) în termen de 30 de zile de la primirea de bunuri .Noi vă va ghida pentru a reveni și de a returna produsul.Vă rugăm să rețineți că expeditii/taxe vamale (daca este cazul) spended într-o astfel de ordine sunt pe client de cost.

2.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original, cu toate componentele și accesoriile incluse și TREBUIE să ne FURNIZAȚI numărul de urmărire de transport maritim și motiv pentru a reveni.

3.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este(sunt) deteriorat în timpul transportului.

4.Nu putem accepta întoarcere fără să ne informeze în avans.

5.Taxa vamală, taxa de manipulare, poștale și de asigurări nu sunt rambursate.

Furnizor De Garanție:

*Noi oferim o garanție de un an fabricatie garanție limitată pentru produsele defecte( excluzând elementele deteriorate de utilizarea incorectă , abuz , neglijență sau de un accident după primirea FEEDBACK )

1. Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

2.Vă rugăm să vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ sau deschide orice caz, înainte de a ne contacta, dacă nu ați primit pachetul de ceva timp sau nu sunteți mulțumit cu punctul nostru după ce-l primească.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi cea mai bună soluție .

3. Ne așteptăm la standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.

Etichete: 3 endoscop usb, oficial xiaomi, secretul compar, conectivitate usb android, camera video endoscop, pod xiomi, 5 endoscop usb, android camera endoscop, camera mi, camera video

Lentila (mm) 5.5 mm
Numărul De Model De înaltă Calitate 2-In-1 USB Otoscop Ureche Camera
Tip Cablu Sârmă Moale
Plug Type UE Plug
Nume De Brand ELESECUR

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea