Reolink NVR 16ch pentru Reolink 4MP/5MP camera ip P2P 24/7 de înregistrare H. 264 Video Recorder RLN16-410-Nu Hdd

1 280.04lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

A aplicat la mai Multe Ocazii

Reolink RLN16-410 16 Canale 5MP PoE Network Video Recorder NUMAI pentru Reolink Camere IP (NU SUNT INCLUSE HDD)

24/7 Înregistrare Continuă

Dacă doriți 24/7 video de înregistrare sau, dacă aveți mai multe camere IP pentru a gestiona, aceasta Reolink NVR este cea mai buna alegere. · Puteți instala până la 12TB HDD pentru 24/7 de înregistrare și monitorizare. · Suport pentru toate camerele de înregistrare, în același timp (până la 16 camere). · Detectare a mișcării funcția de înregistrare va declanșa înregistrarea numai atunci când este detectată o mișcare.E mult mai flexibil și util pentru o înregistrare mai lungă.

Vizualizare de la distanță, Oricând, de Oriunde

Indiferent unde vă aflați, puteți accesa de la distanță NVR-ul pentru a vedea live streaming și rămâne conectat.Vezi de la distanță NVR prin intermediul: gratuit Reolink Aplicație de pe dispozitivul mobil, gratuit Reolink Client pe calculatorul dumneavoastră, de EXEMPLU, browser web.

De Detectare A Mișcării-Bogat Alerte

Atunci când oricare dintre camerele detecta mișcare, RLN16-410 putea buzz să vă atrag atenția.Acesta poate, de asemenea, trimite e-mail și împinge la tine și de declanșare Înregistrare.În acest fel, veți putea fi informat în timp real, atunci când invazia se întâmplă.

Set de Detectare a Mișcării Programul pentru NVR

De detectare a mișcării pe Nvr-uri este activat tot timpul în mod implicit, utilizatorii pot programa atunci când detectarea mișcării va funcționa și atunci când nu în funcție de nevoile reale.

Lucra cu Reolink Camera Wifi și PoE Camera

RLN16-410 putea lucra perfect cu Reolink PoE camera pentru 24/7 înregistrare, mișcare detectarea, vizualizari live, redare și mai multe caracteristici Și, de asemenea, sprijină de lucru cu Reolink camera wifi, dacă acestea sunt în aceeași rețea LAN.

Incredibil de Clare clipuri Video în 5MP; Mai multe Detalii Capturat

O rezoluție mai mare înseamnă mai multe detalii de imagine pentru a fi capturat.Cu siguranta vei avea cea mai bună șansă de a vedea fiecare imagine pentru detalii, după cum doriți.

O Excelentă Viziune De Noapte

Camere mari nu se măsoară doar prin imagini în timpul zilei.Reolink NVR RLN16-410 iese în evidență pentru incredibil de imagini excelente pe timp de noapte.

Redare Video -- Aminti Evenimente și Momente

Funcția de redare de acest DVR RLN16-410 vă permite să știți toată evenimente. · Replay dovezi semnificative sau amuzant înregistrări video. · 4 canale redare simultană · Puteți căuta rapid pentru orice eveniment care s-a întâmplat în orice moment. · Cronometrul axa design sub split screen face convenabil pentru tine de a merge în mod liber înapoi la zile diferite, la ore, sau minute pentru a vedea evenimentele dor de tine.

PoE – Configurare Ușoară și Real Plug and Play

Un adevărat plug and play recorder video de rețea!Acest RLN16-410 NVR caracteristici PoE (Power over Ethernet), cu un singur cablu de rețea conectarea fiecărei camere IP la NVR-ul pentru ambele alimentare și semnal video de transmisie.Ușor de cabluri – cabluri proces nu poate fi mai simplu pentru entuziaști DIY.

Gratuit Firmware Update

Gratuit Reolink update de firmware ajută aparatul de fotografiat/NVR ține pasul cu up-to-data de caracteristici precum și de stabilire orice bug-uri sau erori.

Mai Multe Caracteristici

Utilizați acest NVR cu Reolink PoE și puteți obține un profesionist, de încredere și de securitate DIY sistem de supraveghere.Puteți reda orice video înregistrate, back-up date locale, și de a face mai mult.Pentru mai multe caracteristici, consultați RLK16-410B8 NVR sistem de securitate.

Etichete: nvr dahua, sata usb, camera reolink, de sex feminin rj45 crimper, modul camera ip usb, 8ch 1080p, Reolink, reolink merge pt, ip, rs232, nvr

Protocol De Rețea DDNS
APP Telefon mobil. GRATUIT Reolink app. pentru IOS&ANDROID
Dimensiunea Hard Disk 3.5"
Tehnologia Rețea
Format De Compresie Audio AAC
PC-ul Client GRATUIT Reolink Client
Două-mod Audio No
Nume De Brand Reolink
Video Standard AMICE
Intrare Video Porturi POE 16CH
Internet Browser-Ul De Monitorizare IE(Internet Explorer), FireFox
Client De Monitorizare De La Distanță Mac, Windows7, Windows8, Windows10
Alimentare 48V
Securitate Wireless WEP
Ieșire Audio 1CH RCA
Sisteme De Operare Acceptate Microsoft Windows 7
Tip De Backup USB Flash Scafandri
poe 16 port
Certificare ROHS
Format De Compresie H. 264
Hard disk Tip de Interfață SATA
Rezoluție Video 5MP
Video Interfață De Intrare RJ45
Intrare Audio 16 Canale
Sprijinit De Sisteme Mobile Android
Alertă E-Mail Instantaneu, MP4 Video Clip
Modul de alarmă De Detectare a mișcării, Pierderea Video, HDD-ul Plin
Alarma De Acțiune E-Mail Foto
IP Modul Adresă IP dinamică
e-Cloud(P2P) Da
Numărul De Model RLN16-410
Ieșire Video 1VGA + 1HDMI-compatibil
Interfață De Rețea RJ45 10/100M
Interfata De Comunicare NICI unul
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea