Discuri Suport de Perete de Vinil 4 Pack Raft de Afișare, Cadru Metalic Montat pe Perete Suportul cu Auto-Adeziv pentru Album

106.91lei

146.43lei

-26 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

4 bucăți de PERETE RAFTURI de AFIȘARE - se Potrivește perfect cu dumneavoastră preferat LP discuri de Vinil.Fiecare umeras poate sta cu ușurință până la 3 albume de vinil.Mare pentru iubitorii de muzică pentru a prezenta colecția lor.

ROBUST si DURABIL - Fiecare raft este fabricat din solide din oțel și acoperite cu rugina de protecție pentru utilizare de lungă durată în camera de zi, dormitor și chiar baie.

AUTO-ADEZIV CÂRLIG - Nu percuție și de foraj necesare.Dublu adeziv parte montare pe perete cârlige sunt incluse în cutie pentru agățat ușor.

CADOUL PERFECT Pentru iubitorii de muzică pentru a prezenta lor disc de vinil de colectare de la domiciliu sau de la birou.Poate fi de asemenea utilizat pentru a afișa Cărți de benzi Desenate, azină, Certificat, opere de Artă, Fotografii.

Culoare:Negru

Material:metal

Dimensiune:20x10x4cm

Conținutul Pachetului:

4* Montat Pe Perete Suport

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: pga2311, titular cheie de perete, montat pe perete raft de birou, baie shelv, covor de vinil disc, raft perete, baie ecoco, albastru borcan de sticlă, etagere de stocare, metal shelv

Material Metal
Ambalare Alte
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea