304 Din Oțel Inoxidabil Castan Deschizator De Castan Clip Din Otel Inoxidabil De Nuc Clip

47.03lei

57.36lei

-18 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

100% de brand nou și de înaltă calitate

OOTDTY

Caracteristici:

De calitate alimentară din Oțel Inoxidabil - din prima din oțel inoxidabil 304, castan deschizator este sigur, rezistent și durabil de a utiliza, fără deformare și coroziune după utilizarea pentru o lungă perioadă de timp.

Mai multe zimțată -nuci greu pot, de asemenea, ușor coaja de pe interiorul pulpei, combinate cu extensia de mâner, pentru a deschide mai mult efort.

Operare ușoară - Cu efect de levier de design, este ușor de utilizat și de economisire a forței de muncă, ceea ce face viața ta să devină convenabil.

Manopera este rafinat - întregul este rotund și neted, și zimțată design poate manipula cu ușurință o varietate de nuci.

Design Ergonomic - castan are o suprafata neteda, non-alunecare mâner, confortabil si practic, nu te doare mâna când bombardarea nuci.

Caietul de sarcini:

Material: otel Inoxidabil

Culoare: oțel Inoxidabil culoare

Dimensiuni: 13.5 * 4.5 * 8.5 cm / 5.31 * 1.77 * 3.34 în

Quanti

Notă:1.Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Pachetul include:

1 * Castan Clip

Etichete: lama de desen din lemn, sifon polo femeie, contor baterie golf, ccl2 teyes hyundai, consiliului 7 hdmi audio, baterie huawei gt2, lumini plafon rbg, lut negru 2 ani, incarcator samsog a71

Origine NC(de Origine)
Material Metal

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea