Automate De Pește Alimentator Electric Acvariu Rezervor De Pește Iaz Alimentare Distribuitor De Baterii Pește Alimentator Pentru Biroul De Acasă

20.23lei

29.32lei

-31 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、Manuală și Automată Alimentare: pește feeder poate începe de pește hrănire la ora programată (o dată sau de două ori pe zi), sau puteți începe să se hrănească pește imediat prin apăsarea "manual" buton.Indiferent dacă sunteți acasă sau în vacanță, peștele nostru feeder este perfect pentru utilizarea de zi cu zi.

2、Științifice Alimentare: Reglați cantitatea de alimentare prin ajustarea comutatorului de hrănire cutie, și apăsați butonul pentru a alimenta automat imediat, fără a afecta calendarul de setare.Dual time zone de hrănire, 12 ore/timp la stânga și la 24* de ori la dreapta.

3、2 Metode De Montaj: 1. Utilizați clema de fixare pentru a instala și repara erorile de pește feeder pe marginea rezervorului de apă, care pot fi utilizate pentru rezervor de pește fără capacul cilindrului 2. Utilizați dublu cârlig și buclă de fixare, de o parte este pe puterea capacul alimentatorului, cealaltă parte este pe capacul rezervorului de acvariu pentru a repara erorile de pește de alimentare, care poate fi folosit pentru rezervor de pește cu capacul cilindrului.

4、2 Cutii Alimentare: fish feeder a 2 cutii alimentare, care sunt utilizate pentru a adauga 50g sau 100g de mâncare de pește pentru acvarii diferite.Puteți alege o hrană corespunzătoare cutie în funcție de nevoile dumneavoastră.

5、Aplicabile pe scară Largă: umiditate-dovada parașuta păstrează mâncare de pește uscat și nu se udă sau blocat.Se poate deține cele mai multe alimente, inclusiv fulgi, granule sau firimituri.

Caietul de sarcini(aproximativ):

Material: plastic

Culoare: galben, albastru

Greutate: 260g

Dimensiune: 14*14*8CM/5.51*5.51*3.15 în

Alimentare: 2*AA (nu sunt incluse)

2 metode de montaj:

1. Clema de fixare instalare-poate fi folosit pentru trecere prin vad de tip, rezervor de pește fără cap cilindru

2. Cârlig și buclă de fixare instalare-poate fi folosit în spații închise, rezervor de pește cu cap de cilindru

Lista De Ambalare:

1*Pește Feeder

1*Fix Clip

1*Cârlig-și-bucla de Fixare

Note:

Despre baterie: alimentatorul necesita 2 baterii AA, și poate dura 2-4 luni, în funcție de diferite de hrănire ori.

Despre hrănirea cantitate: dispozitivul De alimentare poate fi setat o dată la fiecare 12 de ore și o dată la fiecare 24 de ore.Setați dispozitivul de alimentare de deschidere, în funcție de pește tip de alimente.Este recomandat să se hrănească mai puțin și să mănânce mai multe mese, și reglați rezonabil de hrănire suma încet pentru a evita poluarea excesivă de apă de calitate.

De exemplu: Alimentarea consumă 2g o dată, de două ori pe zi, poate fi alimentat automat pentru 12 zile, atunci când umplut cu mici cutii de alimente, poate fi alimentat automat pentru 25 de zile, atunci când umplut cu mari cutii de alimente, 50g de mici cutii de alimente, 100g de mari cutii de alimente.

Etichete: grele de pește feeder, alimentare rezervor de pește feeder, alimentator de pește, automata de pește feeder, smart ato acvariu, acvariu inteligent, mare pez dispenser, auto câine feeder, pesti de acvariu alimentare, masina aqua smart ato

Display LCD Da
Nume De Brand Peitten
Tensiune Other
Min Ieșire Alte
Origine AE(de Origine)
Numărul de trepte 2
Numărul De Model Inteligent Automat Pește Alimentator Acvariu Digital Rezervor De Pește Electrice Plas
Numele Fish Feeder
Volumul Alte
culoare galben, albastru
Max De Ieșire Alte
Material Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea