Motocicleta Inteligent de Control al Temperaturii de Încălzire Electrică Ocupa Acoperă Trei niveluri de Reglare a Temperaturii Accesorii de Echitatie

52.28lei

65.37lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere: 1.Vă rugăm să alegeți treapta de viteză corespunzătoare în funcție de temperatura ambiantă.În condiții de temperatură scăzută, atunci când temperatura de încălzire electrică de prindere capacul nu poate fi simțit în timp din cauza amorțeală de mână, vă rugăm să folosiți scăzut sau mediu de viteze în primul rând pentru a preveni înaltă temperatura de opărire.

2.Această încălzire prindere este potrivit doar pentru motociclete cu baterie de 12V.Vă rugăm să citiți diagrama de instalare cu atenție înainte de instalare.Cabluri incorecte va duce la deteriorarea componentelor.

3.Această încălzire prindere poate fi instalat numai pe ghidonul unei motociclete și a pornit.Puteți folosi bateria pentru a testa dacă produsul este corespunzător alimentat înainte de instalare.

4.Este strict interzis de a energiza și de a lucra atunci când nu echitatie (gol de ardere), în scopul de a preveni temperatura electric capacul mânerului de a fi prea mare și deteriorarea original ghidon.

5.Este recomandat pentru a conecta electric usa de blocare de sârmă pentru cabluri.Cele mai multe modele au negru pozitive poli și verde negative poli.Pentru condiții specifice, este recomandat să utilizați un multi-metru de măsurat.

6.Polii pozitivi și negativi sunt conectate invers, comutatorul nu poate fi utilizat, și elementul de încălzire direct se încălzește.

Caracteristici:

1. material, mai rapid de încălzire, de încălzire mai uniformă, a trecut cu succes 8000 testelor de uzură.

2.Built-in inteligenta de control al temperaturii chip, trei niveluri de reglare a temperaturii, inteligent de control al temperaturii este mai sigur.

3.10 secunde de încălzire rapidă, de mare zona de incalzire.

4.Încălzire foaie este fixat de cârlig și buclă, care este convenabil și rapid.

5.IP67 rezistent la apa de rating, chiar dacă comutatorul și capacul mânerului sunt înmuiate în apă, acestea pot funcționa în mod normal.Când mânerul capacului trebuie să fie curățate, doar deconectați ștecherul și spălați-l în apă, care este foarte convenabil.

Caietul de sarcini:

Nume: Motocicleta Încălzire Prindere

Model: CS-974A1

Greutatea netă: aproximativ 125g

Brut greutate: aproximativ 150g

Dimensiune ambalare: despre 12.1*3.6*16.1 cm/4.76*1.42*6.34 în

Tensiune de intrare: DC 12V

Lungimea liniei: despre 108cm/42.52 în (film de încălzire pentru a comuta), despre 146cm/57.48 în (comutator electric de blocare a ușii)

Temperatura de lucru: -30°C-+100°C

Putere:

High-end: 20W

Mid-end: 15W

Low-end: 10W

Material: compozit fibre de sârmă de încălzire, rezistent la uzura pânză, (L suport) din inox

Accesorii: lipici*1, cablu de leg*5, din oțel inoxidabil L suport*1

Metoda de instalare: adeziv lipirea și fixarea, L suport suport lentile de fixare

Metodă de conectare: roșu se conectează la polul pozitiv, negru se conectează la polul negativ (becul nu se aprinde atunci când este conectat invers, numai încălzire)

Instrucțiuni de utilizare: puterea pe: roșu, albastru lumină și lumina verde fiecare clipi o dată și apoi du-te afară

În așteptarea mașinii: lumina roșie este respirație și clipește, iar temperatura ajunge la o anumită temperatură și se va transforma în mod automat într-o lumină albastră

Stare de lucru: indicatorul luminos este întotdeauna pe (high-end: lumina roșie este întotdeauna pe, mid-range: lumina albastra este întotdeauna pe, low-end, lumina verde este întotdeauna pe)

Comuta unelte: faceți clic pe comutator pentru a comuta unelte

Lista De Ambalare:

1*Motocicleta Încălzire Prindere

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea

numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Etichete: 3 360 de nivel cu laser, automate de nivel, control temperatura, accesorii auto toyota hilux, Gamepad, runda temp controller, w3230, la nivel de două cifre, kapro nivel, căldură pad

Origine NC(de Origine)
Nume
Tensiune De Intrare
Tip De Material Fibre compozite

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea