Unisex Sport În Aer Liber, Schi, Snowboard, Skate Protecție Schi Protector De Protecție Patinaj Hip Căptușit Pantaloni Scurți

118.55lei

164.64lei

-27 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、Premium Material: pantaloni scurți este realizat din moleculară mare de absorbție a șocurilor foaie, realizate de înaltă elastic de cauciuc elastomer, lovit 10mm mai respirabil, pot fi indoite la va, poate proteja eficient organismul de rău.

2、Funcția de Puternic: pantaloni scurți este prezentat de absorbție de șoc, rezistență la compresiune, anti-coliziune, efect de siguranță, de protecție profesională, eficient împotriva tuturor tipurilor de cade.

3、Design Unic: pantaloni scurți caracteristici unice de design fagure de miere, Q-elastic din cauciuc EVA pe părțile interioare și exterioare a piciorului, 360° flexibil de îndoire, chiar și distribuție, de sprijin reciproc, eficiente dispersie de forța de impact.

4、Design Practic: pantaloni scurți este potrivit pentru activități în aer liber cum ar fi schi, patinaj, role, patinaj și o mai bună protecție.

5、Protecție Furnizor de: pantaloni scurți oferă EVA protecție, și EVA tampon de cauciuc are o puternică rezistență la impact, pantaloni scurți poate proteja în mod eficient fese, coapse și coloanei vertebrale lombare în timpul efortului.

Caietul de sarcini:

Material: EVA, de înaltă elastic de cauciuc elastomer

Greutate: aproximativ 450g

Marime: S, M, L, XL

Lista De Ambalare:

Pantaloni scurți*1

Etichete: copii patine de gheata protector, femeie snowboard protector, polul sfat, dantela patine de gheata, protecție hip căptușit pantaloni scurți schi, ochelari de protecție schi, motocross, fox cursa, pol de schi, snowboarding hip protecție snowboard protecție

Numărul De Model Unisex De Protecție Căptușit Pantaloni Scurți
Varsta Adult

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea