DIO50 AF24 AF27 Motor 125cc Complet Kit Big Bore Cilindru 54mm Cotit 52.6 mm Variator de Ambreiaj BWSP Performanțe Motor Dio 50

7 845.68lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

BWSP apa de racire motor pentru Honda DIO50.

125cc capacitate, alimentat cu mare alezajul cilindrului Taida 54mm, arbore cotit accident vascular cerebral lung de 52,6 mm +3, tuning kit de ambreiaj cu curea lunga, puternic starter, curse variator de 92mm, conducta de evacuare și sistem de răcire cu apă.Complet complet plug and play kit.

* Suntem capabili de a construi personalizat motor sau scuter pentru tine.Cu orice cc capacitate ca 70cc-160cc, apă de răcire sau de răcire a aerului.Acceptăm dorințele dumneavoastră personale și pot asamblare motor de personal pentru tine.Pentru mai multe informații, vă rugăm, contactați-ne.

Site-ul nostru:

• Va putem oferi:

Motoare, tuning seturi, truse pentru curse, proiecte individuale, motoare în 2 timpi.

WhatsApp: +8613068844900

• Urmați-ne pe Instagram: bwsp_tuning

NOTIFICARE INAINTE DE A CUMPARA:

• Nu cumparati daca nu confirma, le puteți folosi, doar cere-ne pentru desen detaliat pentru a verifica dacă acestea se potrivesc.

• Veți primi elementul fel ca la poze.Poate unele diferențe privind culoarea ca lumină în timpul fotografierii.

• Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul articolului.Aceasta înseamnă compania de transport maritim va percepe aceste taxe de la tine, dacă doriți pentru a obține elemente.

RETURNARE SI SCHIMBARE: • vă Rugăm să ne contactați în termen de 14 zile dacă ai nevoie de o revenire.

• Articol returnat trebuie să fie în starea inițială, trimite elementul înapoi la adresa am să vă spun.

• Prețul de achiziție va fi rambursat dar costul de transport maritim nu este rambursabil în cazul în care cumpărătorii să cumpere produse în greșeală, cumpărătorii trebuie pentru a permite returnarea costul de transport maritim .

• Cumpărătorii pot solicita rambursarea completă include costul de transport maritim sau schimba produsele, gratuit, daca am postat gresit produse, a ratat pachetul de către compania de transport maritim, de proastă calitate sau produse care sunt rupte în timpul transportului (necesita imagini clare de produse și pachete).PLATA: • Vom accepta, de asemenea, Western Union, PayPal.TRANSPORT: • Poate vor exista unele întârzieri ca compania de transport maritim sau vamale, dorim să ne contactați dacă întârziere, dar nu pentru a deschide disputa, deoarece aceasta nu este greșeala noastră. • Când selectați în funcție de către exprima, uneori, nu vom posta prin curier ați selectat-o pentru că nu sunt în măsură să fie unele probleme cu clearance-ul vamale și, poate, timpul de livrare nu este cel mai rapid.

Etichete: bmw s1000xr, fier de lipire ts100, GY6, kawasaki z750, 125cc cilindru, benelli, cbr650r, plecak dirt bike, 300b tub, cb500f

Nume De Brand BWSP
Extern De Certificare De Testare CCC
Lățime Produs 30inch
Tip De Element Motoarele
Tip De Material Oțel, aluminiu, cauciuc
Numele Modelului Motor pentru DIO
Deplasare (ml) 125cc
Caracteristici Speciale Motoare Si Piese De Motor
Origine TW(de Origine)
Nr. de Cilindri 1 Cilindru
Înălțime Element 25inch
Element De Lungime 35inch
Articol Greutate 15kg
Articol Diametru 35inch

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea