EverShine DIY Diamant Broderie Accesorii Diamond Pictura Pietre Tava de Instrumente Kituri Complete de Diamant Mozaic Rapid Pasta de Pix

29.77lei

42.53lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Atenție : Pentru lipici lichid care vor crede ca ceva periculos atunci când deliveried de Balioilhaircare.ro standard de transport maritim.Deci adeziv NU este inclued în pachet, dacă alegerea modului de Balioilhaircare.ro standard de transport maritim.Mai ales pentru cumpărătorii din țările de Jos, Franța și Spania.

Normal ora de sosire este de 10-40 zile.Situația din fiecare țară este diferită.Maxim promis ora de sosire este de 60 de zile.

1. În mod normal, ne va livra articolele la tine în termen de 1-5 zile, după ce vom obține informațiile dvs. de plată.

2. Noi oferim patru moduri de transport în total, sunt EMS, Balioilhaircare.ro Standard de Transport maritim, DHL și China Post AirMail.Vom trimite colete cu tine ca a solicitat transportul moduri.

Atentie pentru Clienții ruși:

1. Vă rugăm să completați în numele dumneavoastră complet, inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie în timp ce a face plata.

2. Vă rugăm să completați adresa dvs. de corect, inclusiv apartamentul Nr., strada, oraș, regiune și țară, în caz contrar parcelmight fi, probabil, s-a întors!

Etichete: chinezii de cerneală pentru stilou, piele de diamant tava, diamant vopsea, diamant pictura tăvi mari mari, diamant pictură mare de gaurit tăvi, diamant tava de vopsea, daisy diamond, diamant pictură albastru burghiu tava, kleine diamant pictura pen, diamind pictura pen

Caracteristici De Înaltă Calitate
Numărul de Culori 1-30
Dropshipping nu includ factură și nici etichete de preț
Cadru No
Stil Europa
Material Plastic
Panza Metoda De Ambalare Pliat
Zona Lipirea Plin
Avantaje Pe De Vânzare; Transport Gratuit; Fabrica Direct
Forma De Diamant Pătrat
Cantitatea 168 buc/set
Utilizarea Alte
Funcția diamant Broderie instrumente
Nume De Brand EverShine
Forma Single
Ambalajul Extern PUNGĂ DE HÂRTIE
Model Tip Alte
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea