D1 Popper Pesca cap de șarpe Suprafață de Pescuit Nada Momeala Plutitoare Topwater Creion Greu Momeli pentru Bibanul 2020 Lung de Turnare 100mm 140m

20.61lei

34.36lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Avantaj:

1.Interior șobolani servi ca un memento pentru îndepărtate prădători, dinamic greutate sistem le oferă stabilitate în timpul neregulat înot.Sa captarea este absolut unic și, în funcție de dimensiune, se adapteaza la mai multe condiții de mare și medii.

2.Particularitatea sa este capul, echipat cu o intrare în partea inferioară care oferă un topic" - ul de la site-ul"mișcarea de ușor de execuție, dar nu numai.La fiecare schimbare de direcție cu foarte atractiv bule de aer pentru prădători este lăsat în urmă.În cele din urmă, dacă a recuperat foarte repede schițe pe suprafața apei, această mișcare se datorează tocmai pentru a forma capului.

3.Datorită silueta și interne greutate toate dezechilibrat spre coada este capabil de a ajunge la distanțe considerabile în timpul lansării, chiar și în prezența împotriva vântului.

Etichete: clește de pescuit de pescuit, ul lingura de pescuit, pește linie, popper alb de pescuit, pop poppers, biban momeli mult, pește popper, aliaj de suprafață, fujikura, mecanismele creion

ACȚIUNE plutitoare de pescuit nada
Origine NC(de Origine)
Categorie NADA
Pachet ANIMALE DE COMPANIE CUTIE
culoare verde/galben/albastru/roz culori 6 culori
Tip Momeală Artificială
Numărul De Model DT4001
Cârlige ORIGINE cârlig
Poziția Ocean Rock Pescuit
Greutate 9.5g(0.33oz) 26g(0.91oz)
Nume De Brand D 1
Suplimentare dacă te Întâlnești orice problema va rugam sa ne contactati
Cantitatea 1
Lungime 100mm(10cm) 140mm(14cm)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea