Colnago C60 C64 Roșu Cuști Sticla de carbon biciclete ciclism rutier biciclete de Apă Titularul Mat/Lucios

81.47lei

90.51lei

-9 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Țese : 3K/UD Finisaj: Mat sau Lucios Greutate: 19g p c O cușcă de sticlă de 20 USD, 2 buc cușcă de sticlă de 40 USD așa că vă rog să observați preț.

Client Service

Vom dedica noi înșine pentru a face de înaltă calitate, dar cu preț ieftin părți de biciclete de carbon , Noi bun venit colaboratori din întreaga lume pentru en-gros și personalizat-a făcut.Ce e mai mult, putem accepta DIY pentru produse, cum ar fi adăugați numele dvs., schimba culoarea și preferă model.

Plată: puteți plăti prin Card de Credit, Transfer Bancar, Western Union și alții). 100% securizat de plata este securizat companiei.

De ce Plata este 100% în condiții de Siguranță?

Pentru că plătești pentru compania noastră, atunci când primiți produsele, dhgate poate elibera banii pentru proprietar de magazin.

Vei primi produsul la început, iar proprietarul magazinului a obține bani mai târziu.Dacă nu puteți primi produsul, puteți obține rambursare.

Livrare:

1 Dacă cumpărătorul doriți să utilizați mai rapid metoda de transport maritim, cum ar fi DHL, TNT, etc, vă rugăm să ne contactați cu privire la creșterea costul de transport maritim.

2 Instrucțiuni : timpul De expediere este depinde cumpărătorului de vămuire timp sau de Forță Majoră.Dacă cumpărătorul nu primește mărfurile într-o lungă perioadă de timp, sperăm cumpărătorul poate contacta vamale sau oficiul poștal local, în scopul de a obține bunuri în curând.

După-vânzare de Servicii:

Vom verifica calitatea mărfurilor înainte de expediere.Dar dacă există unele probleme neașteptate întâmpla, sperăm să rezolve problemele cu cumpărătorul prin utilizat în următoarele moduri:

1 Dacă este o problemă de calitate, cumpărătorul poate să ne contactați în termen de 15zile de la primirea mărfurilor, cumpărătorul trebuie să furnizeze fotografii sau clipuri video și alte dovezi pentru vânzător pentru a identifica.

2-a făcut Om deteriorat, cumpărătorii își asume întreaga responsabilitate.

3 cumpărătorului de a returna bunurile noi și responsabil pentru costurile de returnare; după ce vom primi marfa ,va vom trimite un produs nou la cumpărător și să plătească pentru a retrimite costul de transport maritim sau returna banii.

Taxe vamale(Taxe de Import): Plătitoare de impozit pe profit este de datoria fiecărui cetățean, cumpărătorul trebuie să responsabil pentru toate taxele.Datorită fiscal, cumpărătorul refuză de a primi bunuri, cumpărătorul trebuie să Responsabilă pentru transportul de marfă și acasă.

Feedback-ul

1 depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2 Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv.Vom lăsa un feedback pozitiv de la tine mai târziu.

3 să ne Contactați prin e-mail sau comerțul nostru manager înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai curând posibil.

Etichete: de mână cu șurub, bicicleta colnago, băț luminos, colnago concept, bicicleta colnago, bycycle aluminuen suport sticla de apa, ș titularul, bicicleta tărtăcuță, bontrager cușcă de sticlă, biciclete cușcă de sticlă de

Numărul De Model c60
Greutate (g) 120g
Nume De Brand CARROWTER

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea