Unisex Echitatie de Răcire Brațul Mâneci Mavic de Vară în aer liber de Conducere de Funcționare Ciclism Sport Extrem de elastic matase de Gheață mâneci

32.95lei

54.92lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Sport În Aer Liber, Ciclism Brațul Maneca

Caracteristică: anti-UV, confortabil, uscare rapidă, respirabil, înaltă elasticitate.Testare profesională, eficientă protecție UV, Exercițiu în lumina puternică a soarelui pentru a proteja pielea.

Cusaturi proces: Plană și netedă despicare proces, plat și de înaltă rezistență.Nu a scăzut, fără distorsiuni.

Non-alunecare de upgrade: Maneca built-in non-alunecare de bandă, atunci când este purtat nu va aluneca.În exercițiu, mult mai confortabil.

tesatura: se Răcească, absorbi sudoare și respira în timpul verii sport.Reduce exercițiu de stres, lasă organismul să mențină o temperatură confortabilă.

Sfaturi: Acest produs este o pereche într-o singură comandă.

Notă : Dacă nu aveți nevoie de un LOGO-ul de brand, puteți lăsa un mesaj.

Transport

1. Vă rugăm să înțelegeți dacă dimensiunea elementelor sunt potrivite pentru tine în achiziționarea, astfel încât să nu provoace neînțelegeri inutile după primirea de bunuri.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se Arată în poze, dar nu la fel de performanta pe diferite corpuri ca pe model.Vă mulțumesc!

3. Compara detaliu dimensiuni cu a ta,vă rugăm să permiteți-1-2cm diferă datorită măsurare manual, mulțumesc!

Ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.

1. Orice probleme,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la prima dată înainte de a DESCHIDE CAZ / las Neutru / Negativ Feedback-ul cu mai puțin de 4 stele de rating, vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre de a rezolva pentru tine!

2. Ne așteptăm sosirea postul tau pe moment, dar din moment ce este o organizație internațională de livrare, timpul de expediere este foarte dependentă de companii de curierat și complet în afara controlului nostru.Dacă există orice problemă care rezultă din acest transport, nu ezitati sa ne contactati.Pe măsură ce ne străduim pentru a oferi reciproc și pozitiv tranzacții

3. On-line sistemul de urmărire este de obicei actualizat cu 1-3 zile lucrătoare (cu excepția sâmbătă și de sărbători) după primirea plății.Obiecte Rare și mari comenzi poate dura un pic mai mult.

Feedback-ul :

După ce ați primit bunurile , Pls da-ne un Feedback-ul Pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu noastre de calitate.Pls, de asemenea, inaltime , greutate , piept , pentru referecne.Că Pot Ajuta Alți Clienți Pentru A Alege Dimensiunea Corectă.

Dacă Nu Îndeplinesc Sau Supărat , Vă Rugăm Să Ne Contactați Imediat Înainte De A Părăsi Feedback-Ul , Vom Încerca Noastre Cele Mai Bune Pentru A Rezolva Problema Până Când Satisface.

Etichete: de sex feminin de funcționare, handycam, aksion, mavic mini curea de gât, r502, rularea movile, l355, rularea overale, supliment de funcționare, mavic mini

Caracteristică De protecție solară, Respirabil, Foarte elastic ,Sudoare wicking, Netedă, Piele-vineri
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Tip Ciclism Maneca
Gen Bărbați, Femei, Ciclism Brațul maneca
Material Poliester și Lycra
Sfaturi Acest produs este o pereche într-o singură comandă.
Sezon Vara
Dimensiune XS S M L XL XXL
Metode De Vânzare Fabrica De Vânzări Directe
Tip Sport Ciclism ,Drumetii, Camping, Pescuit, Motocicleta, care Rulează,Bratul
Lungime(cm) Plin
Nume De Brand swordbik
Numărul De Model WK-ARMS001
Numele Matase de gheață mâneci,matase de Gheață respirabil net mâneci

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea