Femei Tie Dye Seturi de Pijama cu Maneca Lunga Topuri și Pantaloni Seturi de Body Două Bucăți Rotunde Gât Body Pijamale Pijamale

106.95lei

260.89lei

-59 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

100%Poliester

Trage-Pe închidere

Un iubitor de colorat Tie-dye design întâlnește un material moale care curge compoziția în această pijama, care vă oferă confort excelent la purtare.Nimic nu stă în calea de ore relaxante, împreună cu lunga pijamale!

Caracteristici: Două piese de pijamale sunt potrivite pentru femei, stil liber, peste tot moda tie dye print, mâneci lungi, cu decolteu rotund, mansete elastice, pj maneca lunga este o centura elastica, care te face sa arati mai casual si confortabil, iar pantalonii sunt ușor manșete pentru pețiol și frunze.

Mansete elastice la maneci, tiv și picior se termină optimizarea se potrivesc de pijamale, în timp ce de bumbac moale de calitate convinge cu excelent la purtare proprietăți.Manșete pentru pețiol și frunze pe rotund decolteu și manșetele se sportiv detalii care sunt în mod ideal, completată prin buzunare laterale mari.

Casual pijamale face o impresie izbitoare cu talie curele de pantaloni si tie dye print pe toate peste cămașă cu mâneci lungi.Asta merge cu timp de dormit pantaloni, care vă oferă o fixare optimă datorită confortabil cordon betelie.

Diferite ocazii utilizarea pijamale:confortabil sleepwear set poate fi purtat pentru pijamale, îmbrăcăminte de noapte, de budoar, de vacanță și de acasă haine pe Ziua de nastere, Ziua de Crăciun, Anul Nou, Valentine ' s Day, Cadouri de Partid Mireasa, luna de Miere Vocație sau alte Festivaluri sau Aniversări.Sunt, de asemenea, cadoul perfect pentru Iubita, Sotie, Mama, Surori sau Prieteni.

Notă:

1.Nu poate 1-2 cm abaterea în mărimi diferite, locații și se întind de țesături.Dimensiunea diagramă este numai pentru referință, poate exista o mică diferență cu ceea ce ai.

2.Culoarea poate fi mai deschisă sau mai închisă, din cauza diferite de afișare PC-ul.

3.Se spală de mână la 30 de grade de apa, atârnă să se usuce la umbră, să interzică de albire.

4.Poate exista o ușoară diferență în detaliu și de model.

Etichete: body, ursul sleepwear, set pentru femei, 12mm sds plus, body femei, Jodimitty, loung purta, trening femei, set body, body set pentru femei

Tip De Element Pijamale
Obscene Imagine No
Material Poliester
Guler V-Neck
Model Tip Print
Lungime Full Length
Sezon Toamna
Compoziția Materialului 100%
Numărul De Model LC45037
Origine NC(de Origine)
Gen FEMEI
Nume De Brand FANAN
Lungime maneca(cm) Plin
Sugestiv Sexual No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea