2020 Complet funcția de Cititor de coduri Auto Scanner KW309 OBD2 de Diagnosticare Auto Scanner de Gaze Diesel Analizor de Scanner de coduri de Scule Auto

83.54lei

103.15lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

2020 Complet funcția de Cititor de coduri Auto Scanner KW309 OBD2 de Diagnosticare Auto Scanner de Gaze Diesel Analizor de Scanner de coduri de Scule Auto

Caracteristici:

KW309 Cititor de Cod, plug and play, scanare rapidă și șterge codurile de eroare, foarte usor de utilizat, chiar și un începător poate folosi acest aparat pentru a citi codul de eroare.

Plin de diagnosticare OBDII scanner Funcția: citește și șterge motorul de codul de eroare; a vizualiza datele stop cadru; vizualizarea de informații vehicul etc. Convenabil pentru tine să știi starea în timp real a autovehiculului, fără a merge la Magazin de reparații auto.

KW309 auto cititor de cod poate citi rapid și șterge toate tipurile de vehicule stocate emisiilor de probleme legate de coduri, coduri în curs, și arată codul de definiții.Perfect fix instrument de diagnosticare auto pentru DIY auto mecanic auto și proprietarii.

Portabil, design Anti-Alunecare și lung cablu de diagnosticare săgeată pentru a efectua un profesionist, diagnostic sau din vehiculul dumneavoastră.Ecran LCD mare și patru logic butoane, ușor de operat și indică rezultatele testelor direct.Nu este nevoie de nici o baterie, va primi putere de la un vehicul atunci când este conectat.Chiar și un începător poate folosi cu ușurință această unitate.

Puteți salva datele de diagnosticare în KW309 OBD2 scanner, inclusiv codurile de eroare, stop cadru și de a trăi de date.oferă gratuit software-ul de actualizare pentru a rezolva cele mai recente bug-uri sau pentru a adăuga noi parametri.

Specificații:

Culoare: Roșu,Negru(opțional)

Material: Plastic

Temperatura de operare: 0 la 60°C (32-140 F°)

Temperatura de depozitare: -20 la 70°C (-4 la 158 F°)

Dimensiune: 20*15*4 cm

Greutate: 170g

Lista De Ambalare:

1 X Tester Masina

1 X Manual De Utilizare

Etichete: KONNWEI, OBD2 Scanner, obd2, elm327 obd2 pentru diesel, motor sym, unitate auto de gaz, kia diesel scanner, analizor de gaze pentru masina, a gazelor de eșapament metru, a gazelor de eșapament tester

Software-Ul De Actualizare No
Limba engleză
scanner de coduri Instrumente De Scanare
Caracteristici Speciale Alte
Nume De Brand winkcron
Tip De Element Cititoare De Coduri De & Instrumente De Scanare
OBD2 Kw680 OBD2 INSTRUMENT DE SCANARE
Versiune Hardware OBDII
Versiune Software OBDII

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea