Reflectorizante ochiurilor de Plasă Respirabil Mic Câine Ham cu Lesa Pug Bulldog francez arnes perro Catelul Pisica Vesta Ham Guler Set

20.56lei

32.62lei

-36 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Reflectorizante ochiurilor de Plasă Respirabil Mic Câine Ham cu Lesa Pug Bulldog francez arnes perro Catelul Pisica Vesta Ham Guler Set

Caracteristică:

1. Ochiurilor de plasă respirabil tesatura este potrivit pentru vara fierbinte, ajuta animalele de companie Transpirație cu ușurință. 2. Ușor de purtat și de decolare și nu se va lipi de animale de companie. 3. Non deformarea piept și spate, care este foarte ușoară și se potrivesc. 4. Chingi nailon cu material reflectorizant 3M asigură o mare vizibilitate pe timp de noapte. 5. Mânerul de pe partea din spate se poate controla mișcarea de câine mai bine și pentru a asigura câine de siguranță pe masina. 6. Piept spate este retractabil, pentru a se asigura că este potrivit pentru fiecare dimensiune de câine.

Caietul de sarcini:

Tip: Caine coarda de tracțiune vestă tip reflexiv animale de companie piept beltMaterial: Poliester Dimensiuni: XS, S, M, L, XL Culoare: Roz, Kaki, Gri Pachetul Include: 1*Lesa, 1*Ham Se potrivesc pentru: Toate animalele de Companie

Dimensiuni:

Notă:

1. Cald Sfat: vă reamintim că, din cauza efecte de iluminare, monitor brightness/contrast setări etc, ar putea exista unele mici diferențe în tonul de culoare a site-ului fotografie și elementul real. 2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Feedback-ul:

1) Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva minute pentru a lăsa feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.De asemenea, vom face același lucru pentru tine ACUM.Multumesc!!! 2) vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback negativ sau neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a satisface nevoia ta.

Plata:

1) plata este protejat de Escrow, și plin de plată ar trebui să fie primite în termen de 3 zile. 2) Plata este eliberat numai după confirmarea de livrare.

Poziția De Transport Maritim:

1) Am expediat toate elementele noastre în întreaga lume prin China post air mail , EMS sau DHL. 2) Transport prin China post air mail(greutate sub 2 KG )este gratuit, de obicei, durează 10-30 de zile pentru a ajunge.De transport maritim de către EMS ,DHL (pentru comanda mare sau greutate este de peste 2kg) se va percepe taxa de transport.Este nevoie de 5-7 zile pentru a ajunge.Poate dura mai mult din cauza întârzierii la vămuire sau de sărbători sau de vreme problemă. 3) articolul Dvs. va fi trimis după ce site-ul a verificat plata în 24 de ore.Predarea data este de 5-7 zile lucratoare. 4) Vom trimis un număr de urmărire atunci când vom posta un articol, vă Rugăm să verificați și să păstreze legătura cu biroul local.

Contactați-ne:

1) Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin TradeManager (ID membru: ) sau lăsa mesaje. 2) Am sincer sper să puteți găsi ceea ce vă place aici și să facă prieteni cu tine.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Să aveți o zi frumoasă!

Etichete: hamul de imprimare, chilotei frenchie, câinele har, hlbb guler de câine, pisica de sex masculin cablajului, pug pug, câine buldog, vanzare caine mic cablaj, lesa, distracție pentru animale de companie cablajului

câine de formare instrumente Chien Accesorii Se Toarnă Pe Insula Câinilor
Pisica Accesorii caine lesa cu ham
chihuahua petshop
Sezon Toate anotimpurile
Pitbull cel mai bun de vânzare 2019 produse
ciobanesc german crăciun gulere câine
Tip Câini
model Carouri
Este Dispozitiv Inteligent No
mascotas perros accesorios Accesorii câine pentru câini de talie mare
Origine NC(de Origine)
Accesorii Câine Hamul
Material Poliester
martingale formare guler mic câine lesa si zgarda
accesorios para perros caini accesorii
Caracteristică Reflectorizante
Nume De Brand KIMHOME ANIMALE DE COMPANIE
guler de câine perros accesorios

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea