10 metri 3*2mm cerneala UV tuburi de cerneală furtun pentru mici amortizor pentru Roland capului de imprimare DX4 de Mimaki Mutoh solvent de cerneală de imprimantă țeavă

32.62lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Prețul afișat timp de 10 metri .

3*2mm cerneala UV tuburi de cerneală furtun conducta de cerneală pentru mici amortizor pentru

DX4 capul de imprimare de Roland, Mimaki solvent printer Mutoh

CERNEALA UV TUB IMAGINI :

Shippment :

Stimate client , va vom trimite articole în termen de 3 - 7 workingdays după ce plata dvs. este finalizată .Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale , care pot afecta cât de repede produsul este inspectat .Vă rugăm să rețineți că :

Cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare ,comisioanele ,taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră .Aceste taxe suplimentare pot fi colectate timp de livrare .nu vom rambursa shiping tarifele pentru transporturile refuzat .

Costul de transport nu include taxe de import ,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale .Vă mulțumim pentru înțelegere în avans !

Ta satisfactionisourgreatestpursuit.

De înaltă calitate guaranteesoursurvival .

Credibilityisourprinciple .

Win-winisourgoal .

Toate Produsele noastre de Calitate Excelenta !

Etichete: DX4 Cap, cerneala epson dx4, amortizor mutoh, furtun de cerneală, formale pentru femei, verde mutoh, stil nordic, miros de cerneală uv, plug, tuburi de cerneală uv

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model cerneală de imprimantă țeavă
Nume De Brand NoEnName_Null

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea