Rus YEGER Woodland Camo Tactice Armata ochiurilor de Plasă de Bumbac Eșarfă Drumeții Eșarfe Sniper Voal Net 186cm*86cm

33.74lei

66.15lei

-48 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Rus YEGER Woodland Camo Tactice Armata ochiurilor de Plasă de Bumbac Eșarfă Drumeții Eșarfe Sniper Voal Net 186cm*86cm

Această plasă eșarfă este folosit în toate-vreme, utilizate pe scară largă în camuflaj, defilading și a vă proteja de nisip în aer liber sau activități tactice.Potrivit pentru: Camping, trecere prin vad, alpinism, drumeții și ciclism Caracteristici: o mare elasticitate și rezistență la abraziune în condiții uscate sau umede, ușoară contracție, direct și nu este ușor să rid, convenabil să se spele și rapid să se usuce, dar nu se poate folosi de fier fierbinte și se scufundă în apă clocotită.Material: 80% bumbac + 20% nailon Dimensiune: Aprox. 186*86cm (L*W)

Plata

Reveni

1.Pentru defecte sau elemente greșite primite : Cumpărătorii trebuie să raporteze către Vânzător în termen de 7 zile după ce a primit de bunuri.Pentru defecte element, Cumpărătorii trebuie să trimită e-mail cu fotografii, indicând suprafața și starea de defecte.La recunoașterea de către Vânzător, elementul trebuie să fie returnate în termen de 7 zile lucrătoare.Real poștale taxa pentru returnarea, precum și costurile pentru re-trimiterea element de înlocuire vor fi suportate de către Vânzător.

2.Pentru schimbul de dimensiuni : Putem accepta schimbul de dimensiuni obiectul nostru de disponibilitatea pe stoc.Dacă este acceptat, Cumpărătorii trebuie să se întoarcă elementul la propriile lor cheltuieli

3.Fără schimburi sau de returnare vor fi acceptate pentru orice alte motive decât cele de mai sus

transport

1.Vă rugăm să completați adresa de livrare cu număr de telefon de contact,mai ales în Rusia cumpărător,vă rugăm să confirmați numele tău complet.

2.Timp de livrare: transport maritim în timpul Sezonului de Vacanta va fi mai mare decât de obicei

Caz&Feedbalck

1.Ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.

2. Orice probleme,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la prima dată înainte de a DESCHIDE un CAZ sau de a părăsi Neutru / Negativ Feedback-ul cu mai puțin de 4 stele de rating, vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre de a rezolva pentru tine!

Etichete: rus șal, eșarfă tactică, plasă de camuflaj net pentru vânătoare, fular, bucata set pentru barbati, grila eșarfă, militar șal, rus voal pălărie de compensare trim, sniper voal, airsoft sniper

Eșarfă Lungime 186*86cm (L*W)
Stil Active
Origine NC(de Origine)
Material Bumbac
Numărul De Model Tactic Eșarfă
Gen Unisex
Model Tip Carouri

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea